Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlk defa hükümetimiz, 'Milletin yegane sahibi millettir, her şey millet içindir' dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlk defa hükümetimiz, 'Milletin yegane sahibi millettir, her şey millet içindir' dedi. 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' sözü, sadece yazı olarak kalmadı, milletimizin ruhuna işledi. Milletin idaresinden başka bir idare, milli iradesinden başka bir irade tanımıyoruz. Bazıları darbe yapmaya teşebbüs edebilirler ama biz dimdik ayaktayız" dedi.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde partisinin aday tanıtım ve seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Şuhut'un, yiğit insanların yaşadığı bir yer olduğunu, Büyük Taarruz'un bu ilçeden başladığını ifade etti. Eroğlu, Şuhutlularla gurur duyduğunu söyledi.

AK Parti'nin 11 yıllık iktidarlığı döneminde Türkiye'de çok muhteşem bir dönüşüm yaşandığını, kimsenin hayal edemeyeceği birtakım destanlar yazıldığını belirten Eroğlu, bazı yapılanların unutulduğunu, bunların hatırlatılması gerektiğini aktardı.

Vatanını milletini seven, milliyetçi olan kişinin millete hizmet etmesi gerektiğini dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Milliyetçilik demek, millete hizmet etmek demektir. Halkçılık demek, halkı sevmek demektir. Lafla halkçılık olmaz, lafla milliyetçilik olmaz. Biz milletimizi seviyoruz, milletimize aşığız, milletimizin efendisi değil, hizmetkarıyız. Hizmetkarlık yapmaya da devam edeceğiz. Bu şanlı ve aziz millete hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. Bizim için de büyük şereftir, şereflerin en büyüğüdür. Biz diyoruz ki, bazı kişiler geçmişte koltuğu başının üstüne koydu ama biz koltuğu, bakanlık makamını ayağımızın altına alıyoruz. Farkımız bu."

Gezi Parkı eylemlerinden önce faiz oranlarının tarihteki en düşük değer olan yüzde 4.6'ya kadar indiğini anımsatan Eroğlu, "Geçmişte sizden toplanan vergilerin yüzde 86'sını hükümetler tarafından, faiz lobisine ayrılıyordu, çünkü hükümeti onlar idare ediyordu, bazı tayinleri onlar yapıyordu ve dolayısıyla parmağında oynatıyordu. İlk defa hükümetimiz, 'Milletin yegane sahibi millettir, her şey millet içindir' dedi. 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' sözü, sadece yazı olarak kalmadı, milletimizin ruhuna işledi. Milletin idaresinden başka bir idare tanımıyoruz, milli iradesinden başka bir irade tanımıyoruz. Bazıları darbe yapmaya teşebbüs edebilirler ama biz dimdik ayaktayız" diye konuştu.

Dünyanın sayılı barajlarını inşa ettiklerini anlatan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Dünyadaki en hızlı, en büyük projeyi bu sene bitiriyoruz. 'Bin günde bin gölet ve sulaması' projesi... Gurur duyasınız diye söylüyorum. Bunu ilan ettiğimizde 'Bu uçuk bir şey, böyle hayali bir şey olamaz' dediler. Biz kimsenin hayal edemediği, muhalefetin rüyasında göremediklerini yapıyoruz. Hindistan'dan muhatap bakan geldi, bu kadar şeyi nasıl yapıyorsunuz bize de söyleyin dediler. Bizdeki heyecanı görünce dedi ki makamları kısa süre değişelim. Ben de biz sadece milletimize hizmet ederiz, milletimizin hizmetkarıyız."

Eroğlu, konuşmasının ardından Şuhut Belediye Başkan adayı Recep Bozkurt'u tanıtarak, destek istedi. Eroğlu, partisinin seçim bürosunun da açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Şuhut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title