Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye büyüdükçe bazı ülkelerin tavrı değişti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye büyüdükçe bazı ülkelerin tavrı değişti. Çünkü İstanbul dünyanın uçuş merkezi haline geliyor. Dünyanın en yüksek barajlarını yapıyoruz." dedi.

Eroğlu, Kütahya'nın Simav, Pazarlar, Gediz, Emet ve Tavşanlı ilçelerinde, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ve Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan ve inşa edilecek olan 15 tesisin temelini attı, açılışını gerçekleştirdi.

Kütahya Valiliğinde basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, gün boyunca Kütahya'da yapılan 130 milyon lira tutarındaki yatırımların temel atma ve açılış törenlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Muhalefetin hayal edemeyeceği yatırımları AK Parti'nin 13 yılda gerçekleştirdiğini belirten Eroğlu, şöyle devam etti:

"Bu kardeşiniz şimdiye kadar 6 bin 300 tesisi açarak Türkiye'nin hizmetine sundu. Buraya gelirken yine müjdelerle geldim. Geçen geldiğimde 100 proje sözü vermiştim. Bunun 68'i bitti gerisi de bitiyor. Bir daha ki gelişlerimde daha da büyük müjdelerim var. Kütahya'nın da içinde olduğu 2019 yılının sonuna kadar Türkiye'de 27 miyar 985 milyon liralık yatırım yapılacak ki size bunun müjdesini veriyorum."

"Türkiye büyüdükçe bazı ülkelerin tavrı değişti"

Türkiye'nin büyümesinin ve gelişmesinin bazı ülkeleri rahatsız ettiğine işaret eden Eroğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye büyüdükçe bazı ülkelerin tavrı değişti. Çünkü İstanbul dünyanın uçuş merkezi haline geliyor. Dünyanın en yüksek barajlarını yapıyoruz. Ayrıca kendi yaptığımız Marmaray ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü ve Avrasya tüneli gibi otobanlar hastaneler Avrupa'da böyle bir sistem yok."

Bakan Eroğlu, Türkiye'deki sağlık sisteminin birçok ülkede olmadığına değinerek, ne Avrupa'da ne de Amerika'da Türkiye'deki gibi iyi bir sağlık sisteminin olmadığını anlattı.

Türkiye'nin gelişmesine karşı olan ülkelerin Cumhurbaşkanlığı sitemini istemediğini vurgulayan Eroğlu, "Dünyanın sayılı harp gemilerini denize indirecek hale geldik. İşte bundan Avrupa çekiniyor. Cumhurbaşkanlığı sistemi bunun için de gerekli. Kim istemiyor? Türkiye'nin gelişmesini istemeyen ülkeler istemiyor. Onlar hayır diyor, CHP hayır diyor, FETÖ, PKK, DEAŞ gibi bütün ülkenin önünü kesmek isteyen terör örgütleri hayır diyor. Biz de bunlara karşı evet diyoruz. Demokrasinin beşiği dediğimiz bazı ülkeler maalesef böyle bir tutum içinde." dedi.

"Anketleri boşverin"

Eroğlu, bir gazetecinin anketler konusundaki sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Anketleri boşver. Millet aslında kararsız gözüküyor ama zihninde karar vermiştir. Anketlerin hangisi tuttu. En çok denek sayısı kaç bin tane ile karar verilebilir mi? Ben istatistik dersi verdim üniversitede bunların tahmin aralığı çok geniş onlara bakmayalım neticeye bakalım."

Kaynak: AA / Politika

Veysel Eroğlu İstanbul Kütahya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title