Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Gençlere diyorum ki büyük düşünün. Çünkü geleceğin Türkiye'si daha büyük olacak. Çünkü biz artık çok güçlüyüz" dedi.

Bolvadin ilçesine gelen Bakan Eroğlu, ilçe meydanında düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, bugüne kadar ülke genelinde sayısız tesis açılışı yaptıklarını belirtti.

Sadece son 15 günde 20 ilde 1 milyar liradan fazla yatırım bedeli olan birçok tesisin açılış ve temel atmasını gerçekleştirdiğini ifade eden Eroğlu, "Peki bu nasıl oluyor? Türkiye'de böyle bir şey var mıydı? Yoktu, çünkü neden eski Türkiye tamamen iflas etmişti" dedi.

Eroğlu, Türkiye'nin geçmişte IMF'ye borçlu, vatandaşına borçlu, 22 bankası hortumlanmış bir ülke haline getirildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yani Türkiye ekonomisi tamamen batmıştı. Peki bu ekonomiyi kurtaran, dünyanın en büyük 16. ekonomisi yapan kimdi? Recep Tayyip Erdoğan'dı. Çünkü şu anki Cumhurbaşkanımız, Başbakanlığı döneminde büyük düşündü. 'Paradan 6 sıfır atılamaz' diyorlardı. Hatta bazı köşe yazarları 'paradan 6 sıfır atılırsa ben kalemimi kırarım' dedi. Sıfırları attık, IMF'ye olan 23,5 milyar dolar borcu ödedik. Artık başı dik bir Türkiye var."

Dünyanın en büyük oluşumlarından G-20'nin dönem başkanlığını Türkiye'nin yaptığını aktaran Eroğlu, "Allah'a şükür bundan gurur duyuyoruz. İşte yeni Türkiye bu" ifadelerini kullandı.

Gençlere seslenen Eroğlu, "Gençlere diyorum ki büyük düşünün. Çünkü geleceğin Türkiye'si daha büyük olacak. Çünkü biz artık çok güçlüyüz. Kendi barajlarımızı yapan, Akdeniz'in içinden 107 kilometre boru geçirerek Kıbrıs'a su götüren, dünyanın en büyük havaalanlarını yapan biziz. Sultan Abdülhamit'in rüyası olan Marmaray'ı yapan biziz. 17 bin 500 kilometre bölünmüş yol yapan biziz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu ve diğer protokol üyeler, butona basarak toplam maliyeti 38 milyon lira olan 24 tesisin toplu temel atma ve açılışını gerçekleştirdi.

Törene, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Bolvadin Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title