Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel ?Eroğlu, "Bu hizmetleri yapmak için insan sevgisi, hizmet etme aşkı, bilgi ve tecrübe gerekir. İşte o da AK Parti kadrolarında mevcuttur" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel ?Eroğlu, "Bu hizmetleri yapmak için insan sevgisi, hizmet etme aşkı, bilgi ve tecrübe gerekir. İşte o da AK Parti kadrolarında mevcuttur" dedi.

Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki bir termal otelde partisinin mahalle başkanları ve muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

AK Parti'nin mahalle başkanları ve muhtarlarla beraber olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Eroğlu, "Bugün burada bir şehidimiz vardı, Allah gani gani rahmet eylesin. Ruhu şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Son vazifemizi yaptık" dedi.

Eroğlu, kendisinin de "başmuhtar" unvanının bulunduğuna değinerek, "Bir hadis-i şerif var. Biz bu anlayışla hareket ediyoruz. İnsanların en hayırlısı, insanlığa hizmet edendir. Dolayısıyla bütün insanlara hizmet edeceğiz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Bakın Türkiye, mazlum milletlere yardım eli uzatıyor. Artık Türkiye, alan el değil veren eldir" ifadelerini kullandı.

Daha önce birçok vilayete yapılamayan baraj ve göletleri, ilçelere yaptıklarını anlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Sağlık sistemi berbattı. Doğru dürüst hastane var mıydı? Kovuş sistemi gibiydi. İlaç alamıyordunuz. Muayene olmak için gittiğiniz de muayene olamıyordunuz. Ama şu anda, bırakın 5 yıldızlı otel gibi hastaneleri, isteyen istediği yerden ilaçlarını alıyor. İstediği yerde muayene oluyor. Allah korusun buradaki bir kardeşimizin Hocalar, Kızılören veya Sandıklı ilçelerinde başına bir sağlık problemi gelse, ambulans helikopter onu alıp, tam teşekküllü hastaneye götürüyor mu? İşte değerli kardeşler, insana saygı ve insanı sevmek bu. İnsana hizmet aşkı budur. Peki yollar? Afyonkarahisar'ın yolları, Afyon'un kaymağı gibi çok muhteşem hale geldi. Bunlar nasıl oluyor? Daha önceleri de devlet aynı vergileri topluyordu. Hatta daha fazlasını topluyordu. Kurumlar vergisini biz azalttık. Bunlar yapılmıyordu. Bu hizmetleri yapmak için insan sevgisi, hizmet etme aşkı, bilgi ve tecrübe gerekir. İşte o da AK Parti kadrolarında mevcuttur."

Konuşmanın ardından Eroğlu, muhtarlar ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yemeğe, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, muhtarlar ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Sandıklı Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title