Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin bazı düşmanlarının ülkenin ilerlemesini istemediklerini belirterek, "Buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Gömü beldesini ziyaret ederek, 1 Haziran'da yapılacak ara seçimlerde partisinin adayı Hakkı Tekin'e destek istedi.

Ankara 7. İdare Mahkemesinin kararı uyarınca, tüzel kişiliğinin devamına karar verilen ve 1 Haziran ara seçimlerine girecek Gömü'de, Bakan Eroğlu'na, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gömü Belediye binasının önünde vatandaşlara hitap eden Eroğlu, AK Parti Belediye Başkan adayı Tekin'in, Gömü sevdalısı olduğunu söyledi.

Türkiye'deki bu seçimlerin önemli olduğunu anlatan Eroğlu, geçen seçimlerde Türkiye'nin düşmanlarının, "istikrar bozulsun, Türkiye'nin önü kesilsin" diye çok gayret ettiklerini dile getirdi. Türkiye'nin yükselişte olduğunu ve daha da ilerleyeceğini belirten Eroğlu, "Hatırlayın, 200 yıldan bu yana batıya olan borçlarımızı ilk defa geçen sene mayıs ayında silip atmıştık. Bu da herkesin dikkatini çekti. Devletimizin, ülkemizin bazı düşmanları istiyorlar ki 'Türkiye ilerlemesin, geri kalsın' biz de daima onlara muhtaç olalım. Buna müsaade etmeyeceğiz. Biz büyük bir milletiz, şanlı bir tarihimiz var. Dolayısıyla da istikrarı bozmayacağız" diye konuştu.

30 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimleri'nde dış güçlerin, istikrarın bozulması için gayret ettiğini anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Onlar muvaffak olamadılar. Millet gerçekten oyunun farkına vardı ve desteğini verdi. Bütün milletimize gönülden teşekkür ediyoruz. Onlar yüzde 25 bekliyordu ama Allah'ın izni ile yüzde 50'ye yakın bir oyla tekrar AK Parti hükümeti güzel bir seçim kazandı. Türkiye'de şimdi 1 Haziran'da seçim yapılacak. Hakkı Tekin başkanımız, isteklerinizi söyledi, zaten o söylenenlerin çoğunu yapmaya başladık. Neticede onları tamamlayacağız. Sizlerden tam destek bekliyoruz. Ben de Başbakanımıza, 'Türkiye'de en çok oy olan beldemizi size getirdim' diyeceğim. İnşallah biz de size hizmetkar olacağız. Destek sizden, hizmet bizden."

Emirdağ'a ve Afyonkarahisar'a yapılan yatırımlar hakkında da bilgi veren Eroğlu, "Biz hizmet için varız. Bizim aklımız fikrimiz hizmettir. Biz milletin bağrından çıktık. Gömü'de Hakkı Tekin'e verilen her oy, aynı zamanda bana da verilecek. İnşallah bunun için sizlerden destek bekliyoruz" diye konuştu. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Hakkı Tekin Emirdağ Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title