Haberler

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci Kars'ta

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a geldi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a geldi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, beraberindeki AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Dr. Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın, Bakanlık Genel Müdürleri ile birlikte Vali Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Kars'taki yatırımlarını yerinde göreceğini belirtti.

İlk defa Kars'a geldiğini ifade eden Harun Tüfekci, "Kars ilinde olmak bizim için hakikaten güzel, ilk defa bende Kars'a geliyorum. Ev sahipliğinden dolayı, nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bakan Veysel Eroğlu'nun selamını getirdiğini belirten Tüfekci, "Buradaki projeleri, beraber birlikte tekrar istişare etme imkanımız oldu. ve burayla ilgili önemli çalışmaları inşallah yürüteceğiz. Kars önemli bir il, bizde Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Kars ilimizi önemsiyoruz ve birçok projemizi de başlattık" dedi.

Bir süre Vali Günay Özdemir ile sohbet eden ve Kars ile ilgili genel bilgiler alan Tüfekci'ye Vali Özdemir çeşitli hediyeler verdi. Tüfekci daha sonra Valilikten ayrılarak DSİ Bölge Müdürlüğü Salonu'nda yapılacak olan AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Sarıkamış ve Kars'ta bir takım incelemelerde bulunacak. Tüfekci geceyi Kars'ta geçirecek. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Tüfekci Ahmet Arslan AK Parti Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title