Haberler

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekçi Düzce'de

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, bakanlığının çalışmalarını incelemek üzere Düzce’ye geldi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, bakanlığının çalışmalarını incelemek üzere Düzce'ye geldi. Tüfekçi, Güneydoğu'da içme sularının yeniden yapılandırılacağını söyledi.

Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Düzce'de yapımı tamamlanan ve halen devam eden projelerini incelemek üzere kente geldi. Düzce Valiliği'ni ziyaret eden Tüfekçi'yi Düzce Valisi Ali Fidan karşıladı. Valilik özel defterini imzalayan Harun Tüfekçi, Vali Ali Fidan ile ile bir süre sohbet etti. Ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında güzelleştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılan Güzeldere Şelalesine giden Bakan Yardımcısı şelaleyi gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güzeldere Şelalesinin ardından Düzce Belediyesi'ni ziyaret eden Tüfekçi, yaptığı açıklamada, "Güneydoğu illerinin yeniden yapılanması sürecinde içme suyu hatlarının yapılması noktasında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı ihtiyaç duyması halinde var gücüyle o bölgelere yardım yapacak. Zaten bu konuyla ilgili olarak Sayın Bakanımızın da açıklamaları olmuştu" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından tablo hediye edilen Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile bir süre sohbet etti. Ardından AK Parti İl Başkanlığına giden Harun Tüfeçi'yi burada İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekilleri Faruk Özlü ve Fevai Arslan ile partililer karşıladı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce Valiliği Harun Tüfekçi Güzeldere Ali Fidan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title