Haberler

Orman Kadastro Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı

Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde devam eden orman kadastrosu çalışmaları yapılan bir toplantı ile değerlendirildi.

Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde devam eden orman kadastrosu çalışmaları yapılan bir toplantı ile değerlendirildi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Eskişehir Kadastro Müdürü Barış Deveci, Afyonkarahisar Kadastro Müdürü Vedat Şahinoğlu, Kütahya Kadastro Müdürü Fatih Işık ve çalışmalarda yer alan uzmanlar katıldı.

Her ay yapılan mutat toplantıların bu bölümünde yıl sonu da yaklaştığından daha geniş çaplı bir değerlendirme yapıldı. 6831 sayılı Orman Kanunu çerçevesinde kadastrosu yapılan ve yapılacak yerlerdeki çalışmalar hakkında komisyona bilgi sunuldu.

Yapılan toplantıda, orman köylerindeki vatandaşlarla olan sınır ihtilafların kısa sürede çözülmesi ve mahkemelerdeki dosya sayısını azaltılması için çalışmaların bir an önce tamamlanmasına karar verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Işık Eskişehir Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title