Haberler

Orman İşçisine Eğitim

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü, orman kesiminde çalışan köylülere ’İş Sağlığı ve Güvenliği ile Ağaç Kesme ve Boylama’ eğitimleri verildi.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü, orman kesiminde çalışan köylülere 'İş Sağlığı ve Güvenliği ile Ağaç Kesme ve Boylama' eğitimleri verildi.

Verilen eğitimde katılımcılara, 'Genel İş Sağlığı ve Güvenliği, İşçilerin Hak ve Sorumlulukları, İş Kazası ve Meslek Hastalıklarının Nedenleri, Kişisel Koruyucu Donanımların Önemi ve İş Yerinde Kullanılması, Risk Faktörleri ve Risk Analizi' değerlendirmesi konularında detaylı bilgiler aktarıldı.

Ayrıca teorik eğitim kısmına geçerek eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara eğitim sertifikaları, Domaniç Orman İşletme Müdürü Erdal Güngör tarafından takdim edildi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde verilen eğitimler ile üretim işlerinin eğitimli ve belge sahibi işçiler tarafından yapılarak, iş kazaları ile kalite ve miktar kayıplarının asgariye inmesi hedefleniyor.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Kütahya Domaniç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title