Haberler

Orman İşçilerine Seminer

Mersin’in Bozyazı İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü, İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında aldığı 150 işçiye, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda seminer verdi.

Mersin'in Bozyazı İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında aldığı 150 işçiye, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda seminer verdi.

Bozyazı Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde, 'Mevzuat, İş Sağlığı ve Genel Kuralları, İş Kazaları Sebepleri ve Korunma Yolları, Elektrikle Çalışmada Korunma' konularında Bozyazı Orman İşletme Müdürü Mehmet Alper, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ömer Türkleş ve Sivil Savunma Uzmanı Musa Topkara tarafından, yeni işe başlayacak olan işçiler bilgilendirildi.

Orman İşletme Müdürü Alper, seminer öncesi yaptığı konuşmada, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Türkiye genelinde, İŞKUR bünyesinde 120 bin kişilik işçi alımı yapıldığını, bunlardan 150'sinin de 6 ay süreyle Bozyazı İşletme Müdürlüğü'nde istihdam edileceğini söyledi. Alper, "Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda 120 asil, 60 yedek olmak üzere katılımcı işçilerimiz belirlenmiştir. İşçilerimiz ağaçlandırma ve erozyonla mücadele işlerinde çalışacak. Bugün burada yapılan seminerde uzmanlarımız sizlere çalışma esnasında karşılaşacağınız sorunlar hakkında bilgilendirmede bulunacaklar. Bizler için iş güvenliği ve işçi sağlığı önemlidir. Dolayısıyla uzmanlarımızı can kulağı ile dinleyelim ve öğrenmek istediklerinizi de sorun. Bozyazı'da ormanlarımızın geliştirilmesinin sizlerin yapacağı çalışmalar sayesinde olacağını unutmayın" dedi.

Konuşmanın ardından katılımcı işçiler slayt gösteri eşliğinde, Ömer Türkleş ve Musa Topkara tarafından bilgilendirildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Mehmet Alper Bozyazı Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title