Haberler

Orman Haftası Kutlamalarında Korkuteli'nde Bin Fidan Toprakla Buluştu

21 Mart Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından İçmesuyu mevkindeki hatıra ormanında fidan dikimi töreni gerçekleştirildi.

21 Mart Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından İçmesuyu mevkindeki hatıra ormanında fidan dikimi töreni gerçekleştirildi. Törende bin adet sedir fidanı törenle toprakla buluştu.

Gerçekleştirilen törene; Belediye Başkanı Hasan Gökce, Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Süleyman Yıldız, Ak Parti Milletvekili aday adayları Mustafa Akdeniz ve Adnan Gencel, Büyükşehir Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile öğrenciler katıldı.

İçmesu deresi mevkiine yaklaşık 10 dönümlük alan üzerinde gerçekleştirilen fidan dikme töreninde bir açıklama yapan Korkuteli Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, "Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlığı yapılan bu sahayı fidanla buluşturmaktır. Bulunduğumuz saha 15 dönümlük bir alana sahip olup bin adet sedir fidanını toplu olarak tören ile toprakla buluşması sağladık. Ormanı diktiğimiz kadar korumak, yaşatmak daha da önemli. Ormanı dikmek, korumak yaşatmak hepimizin boynumuzun borcu. Biz o inançla yaşıyoruz daha nice geleceklere gölgesinde konaklayabileceğimiz ağaçlar bırakmalıyız" dedi.

Güney, "Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede bir tören ile bin adet fidanı toprakla buluşturduk Bunun yanında 2 bin adet fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Doğaya sahip çıkmak ve çevrenin sürdürüle birliğin koruma herkese düşen bir görevdir. İnsanlık görevidir. Bu sosyal sorumluluk projesine her birinizin yürekten destek sağlayacağına inancım tam" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri ve öğrenciler daha önce hazırlanan alanda sedir fidanı dikimi gerçekleştirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Korkuteli Ak Parti 21 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title