Haberler

Orman Haftası Havran'da Kutlandı

Havran ve Edremit Tema Vakfı Gönüllü sorumluluğu tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık günü nedeniyle yürüyüş ve fidan dikim yapıldı.

Havran ve Edremit Tema Vakfı Gönüllü sorumluluğu tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık günü nedeniyle yürüyüş ve fidan dikim yapıldı.

Etkinliğe Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Jandarma Komutanı Fatih Bekteş, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Edremit Orman İşletme Müdürü Mehmet Demirbağ, Daire Amirleri, Akçay Antandros Yürüyüş Gurubu, Kazdağı Gezginleri Yürüyüş Gurubu katıldı. Havran Kaymakamı Yasin Öztürk "Ağaç demek yaşam demektir bu anlamda katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

ERSOY TABİATA DUYARLI OLACAĞIZ

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ise şunları söyledi."21-26 Mart haftası insanlar için yaşamsal öneme haiz olan, bir ülkenin doğal güzelliği, zenginlik kaynağı, temiz havası, can damarı ve tüm canlıların olmazsa olmazı Ormancılık Haftası olarak kutlanmaktadır.

Ormanlarımızı ve doğal güzelliklerimizi tahrip etmeden faydalanmak ve bu bilincin tüm vatandaşlarımıza kazandırılması gerekmektedir. Yediden yetmişe hepimize önemli görevler düşmektedir. Unutmayalım ki Temiz hava solumak, temiz su içmek ve yeşil alanlarda yaşamak bizim elimizde.

Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını, ağaca, ormana, yeşile ve kısacası tabiata olan sevgimizi ve duyarlılığımızı artırmasına vesile olması temennisiyle kutlar, görevlilere çalışmalarında üstün başarılar diler, ormanlarımızı koruyup gözeten herkese sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tema Vakfı 21 Mart Edremit Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title