Haberler

Orman Haftası

Beyşehir'de, ortaokul öğrencileri 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidanları toprakla buluşturdu.

Beyşehir'de, ortaokul öğrencileri 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidanları toprakla buluşturdu.

İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen etkinlikte, öğrencilerle fidan dikimi gerçekleştirdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Esentepe Mahallesi Koruluğu yanında oluşturulan Gazi Ortaokulu Hatıra Ormanı'nda fidanları toprakla buluşturduklarını söyledi.

Amaçlarının, hem baharın gelişini kutlamak hem de öğrencilere ağaç ve yeşil sevgisini aşılamak olduğunu belirten Acar, "Okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz yaklaşık 50 öğrenciyle bu etkinliğe katılarak, fidanları dikti. İnşallah bu bölgeyi gelecekte okulumuzun bir hatıra ormanı haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Yavuz Yılmaz da orman teşkilatının verdiği fidan desteğiyle gerçekleşen etkinlikte ardıç, karaçam ve sedir fidanlarını toprakla buluşturduklarını, bu etkinliği artık geleneksel hale getirmek istediklerini vurguladı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Acar Beyşehir 21 Mart Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title