Haberler

Orman: Gökhan'la İlgili Polemik Yaratan Karşısında Beşiktaş'ı Bulur

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Gökhan Gönül için "Gökhan'la ilgili polemik yaratanlar karşılarında Beşiktaş'ı bulur." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gönül transferi hakkında değerlendirmede bulunurken Siyah-Beyazlı futbolcu için yaratılan polemiklerle ilgili açıklama yaptı.

"POLEMİK YARATAN KARŞISINDA BEŞİKTAŞ'I BULUR"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, "Gökhan Gönül'ü biz çok istiyorduk. Tüm Beşiktaşlılar olarak bundan mutluyuz. Beşiktaş paraya endeksli bir kulüp değildir. Bazı değerleri vardır. İlkelerin ve duruşun takımıdır. Gökhan ile ilgili spekülasyonlara girmedik ama şuan bizİm futbolcumuz. Gökhan'la ilgili polemik yaratanlar karşılarında Beşiktaş'ı bulur." ifadelerini kullandı.

GOMEZ VE TÖRE AÇIKLAMASI

Orman, Mario Gomez'le ilgili görüşmelere başlayacaklarını ifade ederken; Gökhan Töre'nin takımdan ayrılmasını istemediklerini de söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fikret Orman Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Muhtar :

Başkan. . . polemik yapmaz kimse merak etme , tüm zamanların en büyük kazığını yedin sen derdine yan. . :)

11
15
yanıtYanıtla
8TAŞ:

NOLACAK LAN FİKRİYE SEN KİMSİN

4
1
yanıtYanıtla
FENERLİ:

aziz başkan çok korkmuştur senin bu açıklamandan sonra sokağa çıkamaz kesin

1
1
yanıtYanıtla
RAMİZ DAYI:

Kendi gölgesinden korkana bak . Bir de posta koyması yok mu ? Jimnastik kulübü başkanı efendi olur . Jimnastiğini yapar .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title