Haberler

Orman Fakültesi Öğrencileri Ormanda

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencileri uygulama gezisi yaptı.

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencileri uygulama gezisi yaptı.

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 65 kişilik öğrenci grubu Yrd. Doç. Dr. Şemsettin Kulaç başkanlığında, Yrd. Doç.Dr. Ali Kemal Özbayram ve Yrd. Doç.Dr. Yılmaz Türk sorumluluğunda "Silvikültür Tekniği" ve "Orman Transport Tekniği" ders konularını kapsayan Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Aladağ Orman İşletme Müdürlüğünde uygulama gezisi gerçekleştirdi.

Aladağ Orman İşletme Müdürlüğü Aladağ Orman İşletme Şefliğinde, ışık-boşaltma kesimi, bakım kesimi, tohumlama kesimi ve sıklık bakımı yapılan bölmeler gezildi ve yapılan uygulamalar anlatıldı. Daha sonra Alabarda Orman İşletme şefliğine geçilerek burada, damgalama ve kesim tekniği tatbikatı yapılarak temsili olarak bakım bölmesinde üretilen emvallerin sürütme, depoya nakli, depoda satışa hazırlama ve satış sonrası işlemleri Alabarda Orman İşletme Şefliği Ortakıraç deposunda anlatıldı.

Son olarak Gölcük Tabiat parkı ziyaret edilerek, öğrenci gurubunun memnuniyetlerini belirtmesinin ardından oldukça verimli olduğu görülen uygulama gezisi sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Yılmaz Türk Ali Kemal Aladağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title