Haberler

Orman Etabında Sürpriz Sonuç

Güncelleme:

Güney Afrikalı Wade Young günün sürprizini yaparak birinci olurken, , ikinciliği İngiliz Jonny Walker ve üçüncülüğü ise İngiliz Graham Jarvis elde etti.

Bu yıl 6.sı düzenlenen Red Bull Sea to Sky Enduro yarışlarının ikinci günü Orman yarışı ile devam etti. Güney Afrikalı Wade Young günün sürprizini yaparak birinci olurken, , ikinciliği İngiliz Jonny Walker ve üçüncülüğü ise İngiliz Graham Jarvis elde etti. Yarışın son etabı Pazar günü dağ yarışı ile son bulacak.

Redbull Sea To Sky Enduro yarışının orman etabında, 33 ülkeden katılan 310 sporcu mücadele etti. Sporcular olukça zorlu etaplarda hem dereceye girmek hem de yarışı tamamlamak için mücadele etti. Çınarlıpınar mevkisinden başlayan yarış, Sapandere, Meşeçukuru, Gölbastığı Göynük Yaylası, Üçoluk, Kaplanlı Dağı, Ovacık, Küçük Ovacık, Bölücekdibi ve Sumakseniri geçilerek Kesme Boğazı'nda tamamlandı. KEMK ( Kemer Enduro Kulübü ) Başkanı Semih Özdemir yaptığı açıklamada bu yıl seyirci ilgisine de dikkat çekerek,"Şu ana kadar çok iyi bir şampiyona yaşıyoruz. Yarışlara sporcularımızın gösterdiği ilgi yanında seyircilerimizin de ilgisi bizi oldukça mutlu etti" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ovacık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title