Haberler

Orman Bölge Müdürlüğü Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nün Hizmet İçi Eğitim Semineri Ilıca Otel Harlek’te başladı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün Hizmet İçi Eğitim Semineri Ilıca Otel Harlek'te başladı.

3 gün süresince devam edecek seminere Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Yaman Sağlam ve Muhammed Çolak, Şube Müdürleri, Kütahya Orman İşletme Müdür ve Müdür Yardımcısı ile Orman İşletme Şefleri katıldı.

Seminerin ilk gününde açılış konuşması yapan Bölge Müdürü Adnan Kayım, 2016 yılı program gerçekleşmeleri ve 2017 yılı hedefleri üzerinde kısaca durdu ve verimli bir seminer olması dileklerini iletti.

Düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Seminerinde tüm Şube Müdürleri kendi şubeleriyle alakalı güncel bilgileri ve uygulamada karşılaşılan sorunların aşılmasında pratik bilgiler aktarılarak, Orman İşletme Şeflerine mesleki katkı sağlanması hedefleniyor.

Seminerin son günün de ise 305 Sayılı Tebliğ; orman bitkisi ve bitkisel ürünlerine arız olan zararlı organizmalar ile mücadele usul ve esasları konusu işlenerek eğitim sonunda katılımcılarımıza Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanacak reçete yazma yetki belgesi verilecek.

3 gün süreli devam edecek olan Hizmet İçi Eğitim Semineri ile; ormancılık faaliyetlerinin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için Bölge Müdürlüğü emrinde görevli Şeflerin bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, soruların yanıtlanması ve verimliliklerinin arttırılması amaçlanıyor. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Çolak Kütahya Ilıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title