Haberler

Orman Bölge Müdürlüğü'nün Ağaçlandırma Çalışmaları

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ağaçlandırma, rehabilitasyon, erozyon kontrolü ve mera ıslahı çalışmalarının yanı sıra yol kenarları, okul, hastane, sağlık ocağı, ibadethane ve mezarlıkların ağaçlandırılmasında da önemli görevler üstleniyor.

Bu çalışmalar doğrultusunda Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü Gürgenyayla Orman İşletme Şefliği tarafından Çarşamba Köyü mezarlığı ağaçlandırıldı.

1 Ha alanda 560 adet sedir fidanının toprakla buluşturulduğu fidan dikim törenine Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, İlçe Daire Amirleri, muhtarlar, köylü vatandaşlar ve Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.

Dikilen fidanların ardından, bu dünyadan ebedi aleme göç etmiş yakınları için dua eden vatandaşlar, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Domaniç Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

kaçak kesimleri engelleyin yeter domaniç ormancıları bankamatik memuru olmuşlar ormanlarda hiç denetim yok 7/24kaçak kesim devam ediyor domaniç orman şefliği deriiin uykuda maaş çekmeye gidince uyanıyorlar. orman bakanlığı acilen el atması lazım gösterişe gerek yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title