Haberler

Orman: "Arena Bitince Stat ile İlgili Kitap Yazacağım"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün 2015 yılının 4. olağan divan kurulu toplantısı sona erdi. CVK Park Bosphorus Otel İstanbul Balo Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının sonunda tekrar konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, üyelerin eleştirilerine cevap verdi.

Vodafone Arena Stadı ile ilgili bir kitap yazma düşüncesi olduğunu söyleyen Orman, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" şeklinde konuştu.

Vodafone Arena'nın yapılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük desteği olduğunu belirten Fikret Orman, "Şunu unutmamak lazım, iznin verilmesinin en büyük sebebi Sayın Cumhurbaşkanı'dır. Beşiktaş'a oranın alınmasıyla inanılmaz bir destek verdi. Onun o iradesi her yerde bize çok yardımcı oldu. Herkesin bilmesi için söylüyorum. O irade olmasaydı biz bu stadı yapamazdık" diye konuştu.

"BİZ SUÇLU DEĞİLİZ, MÜDAFAA YAPMAMIZA DA GEREK YOK"

Şike davası sürecinde hep doğru olanı yaptığına inandığını vurgulayan başkan Orman, "Ahmet Ateş telefonda adres tarif etti diye 6 ay hapis yaptı. Serdal Adalı'nın tapesi yok. Tayfur Havutçu'nun menajerle yapmış olduğu konuşma var. 'Biz buraya kenar süsü geldik' dedim. 'Suçlu olmadığımız bir konuda neden savunmaya gidelim' dedim. İlk davalar görüldüğü ve Türkiye, bu Türkiye olmadığı zamanlarda ben davaya geldim. Kulüp başkanıyken de geldim. Bizi alakadar eden bir durum yok. Biz suçlu değiliz, müdafaa yapmamıza da gerek yok. Zaten adliye de bizim suçlu olmadığımızı söyledi" ifadelerini kullandı.

"KENDİSİ DÜZGÜN BİR ARKADAŞIMIZDI"

Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen'le uzun süredir haber alamadığını söyleyen Orman, "Kendisi çok düzgün bir arkadaşımızdı. Bir anda telefonlarıma da çıkmadı. Hiçbir arkadaşımız da ulaşamadı. Sağlık problemleri olduğunu duyduk. Ondan sonra da yönetim kuruluna gelmedi. O gün bugündür de kendisiyle temas kuramıyoruz. Bildiğimiz bir şey değil" dedi.

"HEPSİ PIRLANTA GİBİ ÇOCUKLAR"

Beşiktaş Futbol Takımı'nın kolej havasında olduğunu belirten Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bizi rahatsız eden oyuncularımız yok. Hepsi pırlanta gibi çocuklardır" şeklinde konuştu.

Futbolcularla yapılan sözleşmelerde maç başı ücretine karşı olduklarını da sözlerine ekleyen Orman, sözlerine şöyle devam etti:

"Maç başı ücretleri verdiğimiz ücretleri üzerine geçti. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Yeni yaptığımız sözleşmelerin çoğunda kaldırıyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bosphorus Otel Fikret Orman İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title