Haberler

Orijinal Yoga Sistemi İle Ramazan Bayramında Yenilenin!

Güncelleme:

Yoga Festivalleri düzenleyen ilk ve tek Yoga Okulu olan Yoga Academy, Orijinal Yoga Sistemi tutkunlarını bayram tatilinde Denizli-Pamukkale'ye davet ediyor.


Yüzlerce kişi 26-30 Temmuz tarihlerinde Şeker Bayramı'na bomba gibi girmek, toksin atmak, zayıflamak ve enerji depolamak için Pamukkale- Richmond Thermal Otel'de bir araya gelerek sağlıklı yaşam sporu Orijinal Yoga Sistemi uygulayacak.


Yoğun iş temposundan uzaklaşmak, çam ağaçları içinde yoga yapmak, her sabah kuş cıvıltıları içinde uyanmak istiyorsanız bu festival tam size göre!

26-30 Temmuz tarihleri arasında Pamukkale, Richmond Thermal Otel'de gerçekleşecek kampta çok özel 25 çalışma yapılacak.

Bayramda kilo alarak oruç ile dinlendirdiğiniz bedeninizi tekrar strese sokup yormadan, tüm stresinizi atabilir, hastalıklarınızdan kurtulup, toksinlerden arınabilirsiniz.

Bu Yoga Festivalinde yasak yok! Sevdiklerinizle keyifli bir tatil geçirerek yenilenmiş ağrılarınız ve sıkıntılarınızdan kurtulmuş bir şekilde döneceksiniz. Enerjiniz ve konsantrasyonunuz yükselecek, geride bıraktığınız işleri çok daha kolay ve hızlı bir şekilde halledebileceksiniz.

ORİJİNAL YOGA SİSTEMİ'NİN ETKİSİ DOĞADA ARTIYOR

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ve Yoga Academy'nin kurucusu Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf tarafından Çakra (Enerji Merkezleri) tekniklerinin uygulandığı derslerin etkisi doğada uygulandığında daha da artıyor. Festivallerde aynı zamanda Yoga Academy eğitmenlerinin verdiği Meditasyon, Nefes Teknikleri, Zayıflamak için Yoga, Güneş Enerjisi ile Bağlantı ve Ay Enerjisi ile bağlantı çalışmaları, Tüm Sorulara Cevaplar (İnteraktif Söyleşi), Sağlıklı Beslenme semineri ve uzman tıp doktoru olan Yoga Academy antenörü tarafından verilen Anatomi dersleri de gerçekleşiyor.
Sağlıklı yaşam sporu Orijinal Yoga Sistemi'nin uygulayan herkesin daha sağlıklı, zinde ve mutlu olduğunu belirten Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf; "Yoga Academy merkezlerine ve ayrıca her ay doğada düzenlediğimiz uluslararası yoga festivallerine katılan insanların bu tekniklerle büyük bir rahatlama sağladıklarını ve stresten arındıklarını" söyledi. Herkesin fit olmak istediği yaz mevsiminde Orijinal Yoga Sistemi tekniklerinin sayısız yararları bulunmaktadır. Bilimsel araştırmalar Orijinal Yoga Sistemi'ndeki nefes teknikleri ve duruşların insan metabolizmasını canlandırıp yenilediğini, tüm kasları ve iç organları çalıştırarak kan dolaşımını arttırdığını, iç organlara masaj yaparak toksinlerin kolayca atılmasını sağladığını ortaya koyuyor. Bu da kişilerin bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi ve soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklardan korunması anlamına geliyor. Bu dönemde yapacağımız iyi bir beden temizliği, yani detoks, enerji seviyemizi artıracağı gibi bağışıklığımızı güçlendirir, sindirim sistemimizi düzenler, karaciğerimizin kendisini yenilemesine yardımcı olur, cildimizi güzelleştirir ve kilo vererek daha iyi bir görünüm kazanmamızı sağlar.
Günümüzde hemen hemen herkesin stres, hava kirliliği v.b nedenlerden ruhsal ve fiziksel detoksa daha çok ihtiyacı var. Yoga Academy'nin her ay doğada düzenlediği Yoga festivalleri fiziksel ve ruhsal arınma için mükemmel bir fırsat.

KİLO VERMEYE YARDIMCI

Orijinal Yoga Sistemi'nin uygulandığı derslerde bütün organizma için hayati bir önem taşıyan nefes teknikleri, tüm iskelet kas sistemini çalıştıran duruşlar (asanalar), bedeni hastalıklardan koruyan biyoenerji teknikleri, konsantasyon teknikleri gibi teknikler uygulanmaktadır. Duruşların sıralaması özeldir, nefesle bir arada uygulanır, omurga zorlanmadan esneklik kazanır, omurgayı destekleyen kaslar kuvvetlenir, şekil bozuklukları düzelir, omurlar arasındaki disklerin ezilmesi, fıtıklaşması ve kayması önlenir, akciğer kapasitesi artar, vücuttaki oksijen oranı yükselir. Hormonal bezleri, sinir, sindirim, dolaşım, kardiyovasküler sistemleri olumlu etkileyen teknikler duyguları rahatlatır, zihin dinginleşir. Çalışma bağışıklık sistemi güçlendiren, uykusuzluk sorunu çözen ve derin bir dinlenme sağlayan derin gevşeme tekniği ile sonlanmaktadır.

Ayrıca Orijinal Yoga Sistemi ile aşırı yeme isteği giderilmektedir. Kişiler toksinlerden kurtuldukları için az miktarda ve sağlıklı yiyeceklerle doyabilmektedir. Aşırı yeme isteğinin veya kalori yiyeceklere olan düşkünlüğün en büyük nedeni strestir. Stres vücuttan uzaklaşınca ve beden arınınca aşırı yemek yeme isteği kontrol altına alınır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akif Manaf Pamukkale Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title