Haberler

Orhangazispor'da Yeni Başkan Cem Kapitan

Spor Toto 3'üncü Lig'de mücadele eden Orhangazi spor'da olağanüstü genel kurulda, tek aday olarak giren Cem Kapitan kulübün yeni başkanı seçildi. Kongrede konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Orhangazi spor ve Orhangazi'nin her kulübüne ve tüm spor branşlarına desteklerinin devam edeceğini söyledi.

ESKİ YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Genel kurulda kulübün gelir giderleri ve denetim kurulu raporları okundu. Geçen dönem bütçesi 3 Milyon 53 bin lira olarak ibra edilirken, yeni dönemin tahmini bütçesi ise 3 Milyon 692 bin lira olarak oy birliği ile kabul edildi.

YENİ BAŞKAN CEM KAPİTAN

Cem Kapitan başkanlığındaki yönetim kurulu asil listesinde yer alan isimler şöyle: Cem Kapitan, Ümit Özdemir, Niyazi Kaymak, Bilal Gök, Celil Koç, Hasan Bozbey, Recep Turgut, Ayhan Toktürk, Uğur Zafer Yıldız, Fatih Yüce, Özgür Ekinci, Recep Çil, Erhan Baltacı, Oğuz İnceçam, Rıdvan Ateş, Halil Kurtulmuş, Ender Teke, Necati Güneş, Erkut Polat, Levent Çokgüler, Mustafa Turan, Mehmet Şahin, Mehmet Ateş, Yavuz Tuncer Yenigün, Erol Çelikarslan.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Neşet Çağlayan Mehmet Ateş Orhangazi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title