Haberler

Orhangazililer Hamsi Festivalinde Buluştu

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 3. Hamsi Festivali’ne katıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 3. Hamsi Festivali'ne katıldı. Orhangazi Belediyesi katkılarıyla düzenlenen festivalde Çağlayan'a şükran plaketi verildi.

Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonunda bu yıl 3.'sü düzenlenen geleneksel Hamsi Festivali hafta sonu Orhangazi'de Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Orhangazi protokolünün yanı sıra, Marmara ve Karadeniz bölgesinden de konukları ağırlayan festival renkli görüntülere sahne oldu. 1,5 ton hamsinin ikram edildiği festivalde Karadeniz yöresi sanatçıları da sahne aldı. Uzun horonların kurulduğu festivalin ana sponsorluğunu ise Orhangazi Belediyesi yaptı.

Festivalde konuşan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, birçok kişinin bir araya gelmesini sağlayan festivalde emeği olanlara teşekkür etti. Hamsiyi mısır unuyla yemeye alışkın olduğunu söyleyen Başkan Çağlayan, yağmur yağışını işaret ederek, "Anlaşılan bugün yağmurla yiyeceğiz" dedi. Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Karagüzel, festivale katkılarından dolayı Başkan Çağlayan'a teşekkür ederek, şükran plaketi verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhangazi Belediyesi Neşet Çağlayan Karadeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title