Haberler

Orhangazi Yasta

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, komşusu tarafından av tüfeği ile öldürülen 3 kişi son yolculuklarına uğurlandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, komşusu tarafından av tüfeği ile öldürülen 3 kişi son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede ölenlerin yakınları fenalık geçirdi.

Orhangazi'ye bağlı Çakırlı Mahallesi'nde pazar günü komşuları Hasan Küp tarafından evlerinin önündeki bahçede otomatik av tüfeği ile öldürülen Ali (69) ve Gülfer Emine Gem (65) çifti ile oğulları Reva Gem (46), Çakırlı'da son yolculuklarına uğurlandı. Gem çifti ve oğullarının cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cenazeler evlerine getirildiğinde yakınları göz yaşlarına boğuldu. Yakınlarını Çakırlı sakinleri teskin etmeye çalıştı. Burada yapılan duaların ardından cenazeler mezarlığa götürüldü.

Ali Gem, eşi Gülfer Emine ve oğulları Reva Gem'in cenazeleri, Çakırlı Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından yan yana açılan kabirlere defnedildi. Cenazeye Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ogün Demir, Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem ile yüzlerce vatandaş katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Çakırlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title