Haberler

Orhangazi Spor Camiası Gençlerbirliği Gecesinde Bir Araya Geldi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinin en köklü spor kulübü olan Gençlerbirliği’nin geleneksel dayanışma yemeği ilgi gördü.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinin en köklü spor kulübü olan Gençlerbirliği'nin geleneksel dayanışma yemeği ilgi gördü.

Gençlerbirliği, tarihinin en görkemli dayanışma gecesini yaptı. Orhangazi'nin en köklü spor kulübü olan Orhangazi Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün 2015 yılı dayanışma yemeği Çöl Çınar Restoran'da yapıldı. Geceye Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve eşi Zöhre Çağlayan ile çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekili Aydın, Orhangazi'ye kazandırılacak olimpik yüzme havuzuyla ilgili varılan süreci anlattı. Aydın, Orhangazi'de sporun her zaman destekçisi olduklarını ederken, Başkan Neşet Çağlayan ise, Gençlerbirliği kulübünün Orhangazi'de her ferdin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, "Bir dönem benim de formasını gururla taşıdığım Gençlerbirliği Orhangazi'nin en köklü ve lokomotif bir kulübüdür. Orhangazi, Bursa'nın İnegöl ile birlikte futbolda en fazla öne çıkan ilçelerinden birisi" dedi.

Çekilişle talihlilere 2 adet laptop, 1 adet tablet ve 1 adet cep telefonu hediye edildi. Dayanışma yemeğine katılanlar gece boyunca gönüllerince eğlendi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Orhangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title