Haberler

Orhangazi Gençlerbirliği'nde Coşkulu Kongre

Orhangazi Gençlerbirliği’nin olağan genel kurulunda Suat Çiftçi başkanlığa getirildi.

Orhangazi Gençlerbirliği'nin olağan genel kurulunda Suat Çiftçi başkanlığa getirildi.

Orhangazi'yi Birinci Amatör Küme'de temsil eden kulüplerden Gençlerbirliği'nde olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Önceki dönem başkanı Müjdat Gürsoy'un yeniden aday olmadığı kongreye Belediye başkanı Neşet Çağlayan, MHP İlçe Başkanı Yüksel Akbayrak ile Gençlerbirliği'nde geçmişte başkanlık yapan isimler, eski yöneticiler ve kongre üyelerinden oluşan kalabalık bir grup katıldı.

Divan başkanlığını eski spor müdürü Salih Turgut Mete'nin yaptığı genel kurul saygı duruşu ile başladı. Daha sonra kulübün faaliyet, gelir gider ve tahmini bütçesi ile ilgili raporlar okundu ve delegelerin oy birliği ile kabul gördü. Kongrede söz alan isimler ise birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Daha sonra söz alan ve Suat Çiftçi, kulüpte geçmişte yönetimde yer alan ve başkanlık yapan isimlere teşekkür etti. Çiftçi, ayrıca bir süre önce hayatını kaybeden eski başkanlardan Ahmet Baysal ve halen camia içinde yer alan Selami Acar'ın Gençlerbirliği'nin değer gören önemli isimleri sıfatı verilmesini teklif etti. Teklif oy birliği ile kabul edildi.

Kulübün efsane isimlerinden Selami Acar tarafından genel kurul divanına Neşet Çağlayan'a şeref başkanlığı verilmesi teklif edildi. Bu teklif oy birliği ile kabul edildi.

Kongre sonunda Orhangazispor Kulüp Başkanı Recep Alemdar, Hürspor Kulübü Başkanı Ersen Bektaş ve Gençlerbirliği Kulübü'nün yeni başkanı Suat Çiftçi objektiflere birlikte poz verdi.

Yapılan açık oylama sonrasında Suat Çiftçi başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile kabul edildi.

Yeni yönetimi oluşturan isimler şunları: Suat Çiftçi, Orhan Öztürk, İsmail Özbay, Yakup Mert, Yahya Özbey, Mesut Koşar, Alaatin Çoban, Hasan Çelik, Talat Öztürk, Temel Bilgin, Musa Öztürk.

Denetleme kuluna Selami Acar, Hasan Demir, Nail Gezgin seçildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan Musa Öztürk Orhangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title