Haberler

Orhangazi'de Kayıp Gencin, Zeytinlikte Cesedi Bulundu

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde bayramın ikinci günü evden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 30 yaşındaki Mehmet Şimşek'in cesedi zeytinlikte bulundu. Yapılan ilk incelemede üzerinde herhangi bir darp izi bulunmayan Şimşek'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Orhangazi'de geçen cumartesi günü saat 15.00 sıralarında evinden çıkan ve kendisin bir daha ulaşılamayan Mehmet Şimşek'in ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Soruşturma devam ederken bir arkadaşı Şimşek'e ait plakasız motosikleti Arapzade Mahallesi, Öğrenci Yurdu arkasındaki Santral yolu üzerinde bulunan bir zeytinlikte gördü. Kısa aramanın ardınhdan cesedi burada gören arkadaşı durumu polise bildirdi.

Yapılan incelemede üzerinde her hangi bir darp izi olmayan Mehmet Şimşek'in cansız bedeni, avcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Buras Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mehmet Şimşek Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title