Haberler

Orhangazi'de Bulunan Erkek Cesedi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir süredir kayıp olan İbrahim Yerli'nin babası Yılmaz Yerli, dün ilçede bulunan erkek cesedinin üzerindeki kıyafetlerin oğluna ait olduğunu söyledi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir süredir kayıp olan İbrahim Yerli'nin babası Yılmaz Yerli, dün ilçede bulunan erkek cesedinin üzerindeki kıyafetlerin oğluna ait olduğunu söyledi.

Yılmaz Yerli, evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun 28 Ocak akşamı evden çıktığını, bir daha ondan haber alamadıklarını belirtti.

İlçede Kale bölgesinde bulunan cesetle ilgili polisin kendilerini çağırdığını ifade eden Yerli, "Teşhis yapmadım. Oğlumun elbiselerini tanıdım. Oğlum 28 Ocak'ta saat 20.00 gibi evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alamadık" dedi.

Yerli, polisten aldığı bilgiye göre, şüpheli ile oğlunun 28 Ocak'ta Gemlik ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi'ne gittiğini, buradan da Kale bölgesine geçtiklerini anlatarak, "Benden telefonla 250 bin lira fidye istendi. Sonra oğlum kendi telefonundan 'akşama geleceğim baba' diye mesaj gönderdi ama gelmedi" diye konuştu.

Bu arada Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ve İlçe Müftüsü Nihat Aktaş, aileyi ziyaret etti.

Kaymakam Yurdaer, büyük acı içerisinde olduklarını söyleyerek, "Cenaze halen adli tıpta. Savcılık soruşturmasını derinlemesine sürdürüyor. Söylenecek söz yok, üzgünüz . Şu anda üzüntülerimi dile getirmekten başka söyleyecek söz bulamıyorum" ifadesini kullandı.

Bu arada cesedin kimliğinin kesin olarak tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Olay

Kale bölgesinde bir çobanın ihbarını değerlendiren polis ekipleri parçalanmış bir erkek cesedi bulmuş, polis ekipleri yaptıkları incelemede cesedin üzerinde kimlik belirleyici bir belge bulamamıştı. Cesedin, bir süredir kayıp olan Orhangazili iş adamı Yılmaz Yerli'nin 18 yaşındaki oğlu İbrahim Yerli'ye ait olabileceği belirtilmişti.

Hastaneye çağrılan İbrahim Yerli'nin yakınları, cesedin tanınmayacak durumda olması nedeniyle kimlik tespiti için DNA testi yapılmasını istemişti.

Olayla ilgili Yerli'nin babasının ortak olduğu fırında çalışan Ömer D. (28) ile eşi Merve D. (26), cinayet şüphesiyle gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Selman Yurdaer Orhangazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title