Haberler

Orhangazi'de Atış Müsabakaları Yapılacak

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 24 Nisan'da atış müsabakaları etkinliği yapacaklarını bildirdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 24 Nisan'da atış müsabakaları etkinliği yapacaklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çağlayan, Orhangazi Avcılık, Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Ramadan Başaran ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Orhangazi'de her yıl yapılan ve geleneksel hale getirilen atış müsabakalarının düzenlenmesi noktasında belirlenen tarihin 24 Nisan olduğunu belirten Çağlayan, şunları kaydetti:

"3 kategoride yapılacak olan yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Orhangazi'nin ev sahipliği yapacağı yarışmanın ilçe tanıtımında büyük etkisi var. Belediye olarak bu tür organizasyonlara her zaman destek veriyoruz. Düzenlenmesi planlanan bu organizasyona da desteğimiz tam olacaktır. Atış müsabakaları Orhangazi'nin tanıtımı için önemli. İnşallah bu sene yine şampiyon olarak birinciliği kimseye kaptırmayacağız. Atışlar, Orhangazi Poligonu'nda 24 Nisan Pazar günü yapılacak. Herkesi davet ediyoruz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Neşet Çağlayan Orhangazi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title