Haberler

Orhangazi'de Alışveriş Günleri

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde alışveriş şenliği düzenleniyor.

İlçe ekonomisini canlandırmak maksadıyla tertiplenen alışveriş günlerinin kapsamı genişletildi. Orhangazi Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın birlikte organize ettiği organizasyonun adı "Muhteşem 100 Gün" olarak değiştirildi.

Organizasyon komitesi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın makamında bir araya gelip hazırlıkları görüştü. Daha önce 9 Şubat'ta başlayıp 19 Şubat'ta sona ereceği açıklanan kampanyanın 100 gün devam etmesi ve 19 Mayıs'a kadar sürdürülmesi kararlaştırıldı. Buna göre 9 Şubat- 19 Mayıs tarihleri arasında kampanyaya dahil olan esnaflar indirim kampanyaları yapacak.

Organizasyon kapsamında Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kontrolünde bir de çekiliş yapılacak. Vatandaşlar, kampanya dahilindeki işyerlerinden aldıkları fiş ve faturalarla Cumhuriyet Alanı'na kurulacak standa gidip burada çekiliş için kayıt yaptıracak. 19 Mayıs akşamında çekiliş yapılacak. 19 Mayıs konseriyle birlikte şölen havasında yapılacak olan çekilişte 3 talihliye 3 adet araç hediye edilecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Orhangazi 19 Mayıs Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title