Haberler

Orhangazi Belediyesi'nden "Evlere Temizlik Hizmeti"

Orhangazi Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler ve yalnız yaşayan yaşlı ailelere "Evlere Temizlik Hizmeti" sunuyor.

Orhangazi Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler ve yalnız yaşayan yaşlı ailelere "Evlere Temizlik Hizmeti" sunuyor.

Sosyal Hizmetler müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen "Evlere Temizlik Hizmeti" kapsamında, ilçedeki 188 aileye 15 günlük periyotlar halinde hizmet veriliyor.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ile bu hizmetten faydalanan iki aileyi ziyaret etti. Ailelerle sohbet eden Çağlayan, onların sorunlarını dinledi.

Çağlayan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin kadın temizlik elemanlarıyla birlikte sistemde kayıtlı olan ailelerin evlerini temizlediğini söyledi.

Ekiplerin genel temizliğin yanı sıra, halı yıkama, perde temizliği, çamaşır, bulaşık gibi ev işlerini olmak üzere tüm ev işlerini yaptığını belirten Çağlayan, şöyle devam etti:

"Her vatandaşı kendi ailemiz olarak görüyoruz. Bu bağlamda bizlerle irtibata geçen, ihtiyaç sahibi olan ya da yalnız yaşayan yaşlı ailelerimizin her konudaki ihtiyaçları için yanlarında yer alıyoruz. İsteyen ailelerin saç ve sakal tıraşından, yaşlı ve kendi ihtiyacını gideremeyen ailelerin banyo işlemlerine kadar her türlü hizmeti sunuyoruz. Öyle ki bazı yaşlı çiftlerimiz kendilerine Kur'an-ı Kerim okunmasını istediklerini söyledikleri bile oluyor. Bu konuda da din görevlilerimiz, ailelerimize Kur'an-ı Kerim okuyup onların taleplerini de karşılıyor. Ekiplerimiz, bu çalışmaları büyük bir titizlik içinde yürütüyor."

Kaynak: AA / Güncel

Orhangazi Belediyesi Neşet Çağlayan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title