Haberler

Orhan Gencebay, Ölüm Korkusu Yüzünden Evini Satıyor

Güncelleme:

Orhan Gencebay'ın yalı dairesini 'ölüm korkusu' yüzünden satmak istediği ortaya çıktı. Usta sanatçı, bundan 5 ay önce Samsunlu bir grup tarafından evinin önünde tehdit edildi.

Arabesk müziğin usta ismi Orhan Gencebay'ın Rumelihisarı'ndaki yalısını neden satmayı düşündüğü ortaya çıktı.

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Ünlü sanatçının çevresine göre; yaklaşık beş ay önce Samsun Bafra'dan gelen kişiler, Orhan Gencebay'ın oturduğu apartmana gitti. Ünlü sanatçıyı görmek isteyen grup, bilinmeyen bir nedenle usta sanatçıya küfürler yağdırdı. Apartmanın önünde Orhan Gencebay'ı ölümle tehdit eden grup, kendilerini içeriye almayan apartman görevlisini dövdü.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Şüpheli şahıslar, darp edilen kapıcının ihbarıyla gözaltına alındı. Birçok apartman sakininin de şahit olduğu bu olay sonrası Orhan Gencebay, şüpheli şahıslardan şikayetçi olmak istemedi.

KOMŞULARI TEPKİLİ!

Olayın büyümesini istemediği öğrenilen usta sanatçı, komşularının ise tepkisiyle karşılaştı. Ünlü şarkıcının, bu tatsızlık nedeniyle yıllardır oturduğu daireyi 4.5 milyon liraya satıp adresini değiştirmek istediği iddia edildi.

Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile yıllardır içerisini de büyük özenle dekore ettirdikleri yalı dairesinde oturuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Orhan Gencebay Samsun Bafra Magazin Haberler

500

Yorumlar (85)

düşün:

akil makil derken pkk yı palazlandıranların tarafında oldun şehit kanı sanada sıcradı

67
27
yanıtYanıtla
vay hallimize:

Samsun''luyum. . . . ama Orhan Gencebay ile gurur duymuyorum

44
41
yanıtYanıtla
KAZIK:

ORHAN BABAYA UZANAN ELLER KIRILSIN. YETER YETER YETER NEYİN PEŞİNDESİNİZ YA BU İNSANLAR TOPTAN TÜRKİYE DÜŞMANI OLMUŞ. ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN.

43
33
yanıtYanıtla
111:

ÇÜNKÜ BÖYLE GÜZEL BİR SANATÇININ DEVLETE DESTEK VERMESİ, VE SN. TAYYİP DÜŞMANLIĞI. BÖYLE DÜŞMANLIK YAPTIRIYOR BUNLAR. TÜRKİYE NİN EN DÜZGÜN SANATÇISI VE TÜRKİYE NİN LİDERİNİ ÇEKEMEDİKLERİ İÇİN. SAMSUN GENELDE AKP DÜŞMANIDIR.

56
18
yanıtYanıtla
MerhabaMobil-ANDROID:

simdiye kadar arabesk ustasini çok seviyordunuz. bunda sikinti yok. reise destek verdi diye problem cikiyor. yaziklar olsun size.

50
23
yanıtYanıtla
remzi:

bilinmeyen nedenmi sakın recebe yalakalık yaptığı için olmasın

27
31
yanıtYanıtla
saçaklı kız:

tayyibin yalakası pısırık adam :)

18
36
yanıtYanıtla
ahmetMobil-ANDROID:

o da vatan hayinidir

9
38
yanıtYanıtla
TER:

AKİL ADAM-TÜRKİYEYİ NE HALE SOKTULAR

24
21
yanıtYanıtla
özeleştiri:

her taraf laz mafyası dolu bunların arkasında kim var . . neden akp döneminde bunlar cogaldı. . ayrıca dizileridi izlemenizi öneririm . . orda herşey ortada artık bu ülkede sade vatandaş yaşayamaz duruma geldi. .

23
22
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title