Haberler

Orhan Düzgün O Anları Anlattı : Ölebilirdim

Orhan Düzgün o anları anlattı : Ölebilirdim TBMM Genel Kurulu'nda dün İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde çıkan arbedede merdivenlere yuvarlanarak yaralanan CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, o anları anlattı.

Orhan Düzgün o anları anlattı : Ölebilirdim

TBMM Genel Kurulu'nda dün İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde çıkan arbedede merdivenlere yuvarlanarak yaralanan CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, o anları anlattı. Bel omurlarında 2 kırık olduğun ve korse ile dolaştığını belirten Düzgün, "Çok daha vahim sonuçlar olabilirdi. Ölebilirdim. Omurgam daha başka kırılıp felç kalabilirdim" dedi.

TBMM'deki makamında çalışmalarını sürdüren CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, dün TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan arbedeyi anlattı. Düzgün, 'Genel Kurulda İtiş kakış başladığında ben Hasan Ören'in üzerine saldırıldığını gördüm AKP'li milletvekillerinin ve aralarına girdim kavgayı ayırmak için. Zaten görüntülerde de var sırtım da dönüktü AKP'li milletvekillerine. O sırada birisi arkamdan merdiven boşluğuna itti. Ben düşerken gördüm kimin ittiğini. Osmaniye milletvekiliymiş. Olay böyle gelişti. Benim kavgada herhangi bir dahilim yoktu, kavgayı ayırmak için oradaydım" dedi.

ÖLEBİLİRDİM

Bel omurlarından ikisinde kırık olduğunu belirten Düzgün, "Üzerimde korse var onunla dolaşabiliyorum. Başka ciddi bir sağlık sorunum yok. Eğer bir insanı öyle yüksek bir çukura itiyorsanız burada öldürme kastınız vardır. Yani başka şekilde düşüp ölebilirdim. Ama onu yapan zihniyet bunu da kabullenmiş olduğu için herhangi bir sakınca görmedi herhalde bizi o çukura itmeye. Çok daha vahim sonuçlar olabilirdi, ölebilirdik belirdim. Omurgam daha başka kırılıp felç kalabilirdim" dedi.

GENEL KURUL ÇALIŞMALARINA GELDİ

Düzgün, saat 16.15 sıralarında ise TBMM Genel Kurulu'ndaki çalışmalara katıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Naci Bostancı ile AK Parti İstanbul Milletvekili Doğan Kubat, Düzgün ile tokalaşarak geçmiş olsun diklerini iletti. TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

CHP Lİ:

Tokatta chp millet vekili olarak ilk defa işe yaradın akp nin şamar oğlanın oldun.

1
0
yanıtYanıtla
insanlık ölmüş:

rumuzuna chp li yazıpta bu yorumları yazan ve bu olaydan zevk alan zihniyetler yeter artık bırakın bu karaktersiz hareketlere burda bir insanın sağlığı ile ilgili bir şeye bu şekilde yorum yazmak insan olana yakışmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title