Haberler

Orhan Deligöz: "Birlikteyiz, Tek Yürek, Tek Milletiz"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz 1 Kasım seçim çalışmalarına Erzurum’un Çat ilçesinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz 1 Kasım seçim çalışmalarına Erzurum'un Çat ilçesinde devam etti.

Çat AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Deligöz, partililer tarafından sevgi ile karşılanırken, Çatlılar büyük ilgi gösterdi. Çatlı esnaf ile vatandaşlar ile tek tek selamlaşıp istek ve temennileri dinleyen Deligöz AK Parti'nin 1 Kasım seçim beyannamesindeki çiftçiye BAĞ-KUR'luya teşvik verileceğini belirterek, SGK primlerinin düşürüleceğini söyledi. Son yıllarda artan göçün durması için esnafın kendi topraklarında iş yapsın diye 50 bin lira hibe 100 bin lirada faizsiz kredi verileceğini hatırlatan Deligöz " Bölgenin kalınması için diğer partili arkadaşlardan oy bekliyoruz. Burada ki Kürt ve Alevi kardeşlerim HDP'nin oyununa gelmeyin onların yalanlarına kanmayın, biz AK Partimiz ırkçılığın her türlüsüne karşıyız. Köylü vatandaşımıza hizmet devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen çok çalışkan birisi sıkıntı ve sorunlarınızı en kısa süre içinde halledecektir" diye konuştu

"AK Parti güçlü bir iktidar olmasa Lozan'da yapılanlar yine yapılacaktı" diyen Orhan Deligöz, Türkiye'nin içinde çok oyun oynandığını, bu oyunların bozulması için güçlü bir iktidarın ülke yönetiminde olması gerektiğini, bu açıdan 1 Kasım Seçimlerinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Çat İlçesi Köseler, Babaderesi, I'kınlı ve Tuzluta? köylerini tek tek gezen Orhan Deligöz, Engelliye akülü araç tahsis edilmesi için ilgili kişi ve kurumlarla görüşerek, araç tashsis edilmesi sözünü verdi. Babadereli Seyid Ahmet Efendi türbesini ziyaret eden Deligöz, Türbenin olduğu alana külliye yapılması sözünü verdi.

Işınlı köy ziyaretinde halk Deligöz'den sel baskınını önlenmesi için istinat duvarı yapılmasını yada köyün daha yüksek bir yere taşınmasını istediler. Söz konusu isteklerini DSİ Erzurum İl ve Bölge Müdürlüğü ile görüşerek yerine getirilmesi ricasında bulunan Deligöz sorunun ilgili kurum yetkililerinin en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için çalışma başlattığını belirtti.

Orhan Deligöz, daha sonra Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, Çat Cumhuriyet Başsavcısı Oktay Şuheda Arslan ve Çat Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yakup Yılmaz'ı ziyaret etti. İlçe merkezinde yapılan gezide vatandaşlarla sohbet edip 1 Kasım Seçiminin önemi ile birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Çatlı bir vatandaşın Orhan Deligöz için söylediği "Tam bir Erzurum Sevdalısı olan Orhan Deligöz bürokrat olduğu dönemde yaptığı hizmetlerin hattı var hesabı yok. İnşallah bu bölgeye hizmetler yapacaktır bunu çok iyi biliyoruz. Çat'ta Ana yollar CHP'li belediyeye bağlı olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi yapmakta bunu herkes iyi bilsin" sözleri vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Erzurum Çat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title