Haberler

    Orhan Atik'i Görevden Koparan Nedenler!

    Riekerink'i oyuncu seçimleri nedeniyle sıkça eleştiren Orhan Atik, son olarak F.Bahçe derbisinde Selçuk İnan'ın yedek kalmasına "Bu intihardır" diye tepki gösterdi.

    Riekerink'i oyuncu seçimleri nedeniyle sıkça eleştiren Orhan Atik, son olarak F.Bahçe derbisinde Selçuk İnan'ın yedek kalmasına "Bu intihardır" diye tepki gösterdi. Bu sözlere çok kızan Riekerink, Atik'le yolları ayırmaya karar verdi.



    Bazı futbolcular da istemedikleri Orhan Atik'in gönderilmesi için kulis yaptı. Orhan Atik son dönemde Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş'le yedek kulübesinde sert tartışmalar yaşamıştı.



    Yönetim, Galatasaray U19 Takımı'nın Gölcük ile yaptığı maçta talimatlara aykırı futbolcu oynatıp 3-0 hükmen yenilmesinden Atik'i sorumlu tuttu.



    Levent Nazifoğlu, geçtiğimiz günlerde Riekerink ile yardımcıları arasında diyalog eksikliği olduğunu söylemişti.



    Sonrasında kaptan Selçuk ile antrenör Ayhan Akman kavgası yaşanmış, yöneticiler, Orhan Atik ve Ayhan Akman'dan Riekerink'e daha çok yardımcı olmalarını istemişti.



    Son olarak Kasımpaşa maçında 3 oyuncu değişikliğinin de 90'lı dakikalarda yapılması tepki çekmişti.



    Dün sabah tesislere gelen Orhan Atik, antrenmana alınmazken, 'Bunu hak etmedim' diye bağırarak bu duruma tepki gösterdi.



    Atik'e yönetimin kararını tebliğ eden idari menajer Cenk Ergün, gerekçe olarak emeklilik süresinin dolmasını gösterdi. Orhan Atik 49 yaşındaydı.



    Kaynak: Fotomaç

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ayhan Akman Selçuk İnan Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title