Haberler

Orgeneral Özel'in Mektup Gönderdiği Çocuk, Duygularını Paylaştı

Özel'in mektup gönderdiği çocuk, duygularını paylaştı- İlk mektubunu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e yazan 3. sınıf öğrencisi Melike Naz Kılınç, mektubuna Özel'in cevap vermesiyle sevinç yaşadı- Kılınç, sevincini sınıf arkadaşlarıyla paylaştı Elazığ'a bağlı Uzuntarla köyündeki ilkokulda eğitim gören ve ilk mektubunu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e yazan 3. sınıf öğrencisi Melike Naz Kılınç, mektubuna Özel'in cevap vermesiyle sevinç yaşadı.

Özel'in mektup gönderdiği çocuk, duygularını paylaştı- İlk mektubunu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e yazan 3. sınıf öğrencisi Melike Naz Kılınç, mektubuna Özel'in cevap vermesiyle sevinç yaşadı- Kılınç, sevincini sınıf arkadaşlarıyla paylaştı Elazığ'a bağlı Uzuntarla köyündeki ilkokulda eğitim gören ve ilk mektubunu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e yazan 3. sınıf öğrencisi Melike Naz Kılınç, mektubuna Özel'in cevap vermesiyle sevinç yaşadı.Orgeneral Özel'in cevap mektubu ve gönderdiği hediyeler dolayısıyla sevinç yaşayan Kılınç, Özel'in "Samimi duygularla yazmış olduğun mektubunu aldım ve ilgiyle okudum. Mektup yazmayı öğrendiğin gibi daha birçok şey öğrenip büyüyünce iyi yetişmiş bir birey olarak vatanımıza ve milletimize faydalı hizmetlerde bulunursun. Bizler de sen ve senin gibi kıymetli vatan evlatlarıyla iftihar ederiz. Öğretmenlerinle, arkadaşlarınla, ailenle ve tüm sevdiklerinle sağlık, mutluluk ve başarılar dolu güzel günler geçirmen temennisiyle, gözlerinden öpüyorum" yazılı mektubunu sınıfta okuyarak sevincini arkadaşlarıyla paylaştı.Kılınç, Özel'i ziyaret edip duygularını iletmek istediğini belirterek, "Öğretmen olmak istiyordum. Mektubunda bana 'vatanına ve milletine faydalı hizmetlerde bulunursun' dediği için kafam karıştı, şimdi subay olmayı da düşünüyorum" dedi.Melike Naz Kılınç, Özel'in gönderdiği çikolata, saat ve yapboz gibi hediyeler dolayısıyla çok mutlu olduğunu söyledi. Uzuntarla Köyü İlkokulu 2. sınıf öğretmeni Bahar Gültekin Düztaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 3. sınıf öğretmeni Suna Koç ile organize ettikleri çalışma kapsamında öğrencilerden devlet büyüklerine, arkadaşlarına ve akrabalarına mektup yazmalarını istediklerini belirterek, "Çoğu öğrencimiz devlet büyüklerine mektup yazmayı tercih etti" dedi.Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu başta olmak üzere birçok devlet büyüğünün öğrencilerin mektuplarına cevap yazdığını belirten Düztaş, "Dönecek olanları tahmin edebiliyorduk ama beklediğimizden daha fazla cevap geldi. Öğrencilerimiz çok sevindi. Mektupları henüz gelmemiş öğrencilerimiz var. Onlar da çok büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor. Her gün mektup alırız diye umutlanıyorlar ve İnşallah cevap alırlar" diye konuştu.İlkokul öğrencisi Melike Naz Kılınç'ın mektubunu karşılıksız bırakmayan Orgeneral Özel, küçük kıza çeşitli hediyeler göndermişti. -İlk mektubunu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e yazan 3. sınıf öğrencisi Melike Naz Kılınç

Kaynak: AA / Güncel

Necdet Özel Uzuntarla Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title