Haberler

Orgeneral Akar, Bayramın İlk Gününü Mehmetçik ile Geçirdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın askeri birlikleri ziyaret etmesi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın açıklamaları

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın çocuklara hediyeler vermesi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etmesi

Orgeneral Akar, bayramın ilk gününü Mehmetçik ile geçirdi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Diyarbakır'daki bazı askeri birliklere Ramazan Bayramı'nın ilk günü yaptığı ziyarette, TSK'nın gece gündüz demeden devletin bekası ve milletin güvenliği için vatanın her köşesinde daima tetikte olduğunu ve milletin bayramları huzur içinde geçirebilmesi için tüm mensupları ile fedakarlıkla ve kararlılıkla durmadan çalışmaya devam edeceğini belirtti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Diyarbakır'daki bazı askeri birlikleri ziyaret ederek, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü askerlerle geçirdi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile Diyarbakır'da bulunan 7. Kolordu Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı ve 8. Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününü Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensupları ve aileleri ile geçiren Orgeneral Akar, Mehmetçik'in, muazzaf personel ve ailelerin bayramını kutladı.

Orgeneral Hulusi Akar ziyaretinde, Başbakanlık talimatı ile Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde icra edilen ve 3 Temmuz 2016 tarihinde başarı ile tamamlanan harekata dair bilgi aldı.

Yurt içinde ve yurt dışında birçok masum gencin zehirlenmesine sebep olan ve uyuşturucu tacirleriyle kirli iş birliği içinde bulunan bölücü terör örgütünün uyuşturucudan elde ettiği finans kaynaklarına büyük darbe vuran harekata katılan, özverili ve kahramanca mücadele gösteren personeli tebrik etti.

Orgeneral Akar, TSK'nın gece gündüz demeden devletin bekası ve milletin güvenliği için vatanın her köşesinde daima tetikte olduğunu ve milletin bayramları huzur içinde geçirebilmesi için tüm mensupları ile fedakarlıkla ve kararlılıkla durmadan çalışmaya devam edeceğini vurgulayarak, şehitleri rahmetle andı, ailelerine sabır, gazilere de acil şifa dileğinde bulundu.

Yurdun her köşesindeki vatandaşların bayramını da tebrik eden Akar, Diyarbakır ziyaretinde ayrıca vatandaşlar ve çocuklarla bayramlaştı.

Orgeneral Akar, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaretinin ardından, beraberindeki komuta heyetiyle, Aksaz Deniz Üs Komutanlığında görev yapan personelin bayramlarını kutlamak üzere Aksaz'a gitti.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Aksoy Hulusi Akar Diyarbakır Politika Güncel Haberler

title