Haberler

Orge Ürünlerini Forum Avm'de Tanıtım

Aydın’da 1984’ten bu yana faaliyetlerini sürdüren Orge Mutfak-Kapı-Banyo, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla Aydın Forum AVM’de ürünlerini tanıttı.

Aydın'da 1984'ten bu yana faaliyetlerini sürdüren Orge Mutfak-Kapı-Banyo, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla Aydın Forum AVM'de ürünlerini tanıttı. Mutfak, kapı, banyo tasarımlarındaki yenilikleri tanıtan Orge Mutfak-Kapı-Banyo'nun standı büyük ilgi gördü.

Orge Mutfak - Kapı - Banyo Yönetim Kurul Başkanı Mimar Ahmet Geçgel gelişen teknolojiye rağmen insanların en büyük sıkıntılarından birinin zaman yetmezliği olduğunu belirterek firma olarak insanlara zaman ve mekan ferahlığı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Artık insanların sınırsız zamanlarla ne dinlenme ne de yemek yapma gibi imkanlarının kalmadığını ve herkesin kısa sürede daha çok iş yapma zorunda olduğunu belirten Geçgel, "Hayat o kadar değişti ki, bir bayan en kısa süreden iyi şekilde dizayn edilmiş mutfağında yemeğini hazırlamalı. Çalışan bir kişi en kısa sürede en rahat bir mekanda oluşturulmuş yatağında dinlenebilmeli. Gerektiğinde banyosunu yaparken haberleri izleyebilmeli. Bu ve benzeri, hayatta zamana zaman katan yaşam kalitesini yükselten ne varsa firma olarak oluşturmaya çalışıyoruz. Oluşturduğumuz bu yenilikleri de tanıtarak vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltme hedefindeyiz" diye konuştu.

Orge Mutfak - Kapı - Banyo'nun AVM'de iki gün süren aktivitesi boyunca, şirket personeli tarafından vatandaşlara son trendler hakkında bilgi verilirken miniklere de sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Orge Mutfak - Kapı - Banyo Yönetim Kurul Başkanı Mimar Ahmet Geçgel, firma ile ilgili yaptığı açıklamada "ORGE mutfak, banyo dolabı, iç kapı, vestiyer, ray dolap, giyinme odaları, kitaplık, TV ünitesi gibi mobilyaları seri üretim ve özel üretim olarak yapmakla birlikte; restaurant, villa, özel imalatlı işler ve otel dekorasyon gibi projeleri tasarım ve üretimini yapmaktadır. ORGE Yapı Tasarım olarak zincir mağazaların, dekorasyon, mobilya ve uygulama, projelendirme ve inşaat, taahhüt ve yapı işleri konularında faaliyet göstermektedir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title