Haberler

Organize Uyuşturucu Şebekesi Edirne'de Çökertildi

Edirne’de organize bir şekilde yurda uyuşturucu getirerek ticaret yapan şebeke çökertildi.

Edirne'de organize bir şekilde yurda uyuşturucu getirerek ticaret yapan şebeke çökertildi. Aralarında biri emekli 2 adliye personeli de bulunan 3 kişi, polis ekiplerinin 3 aylık teknik takip çalışmalarının ardından uyuşturucu ticareti yapmak iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, savcılıktan aldıkları özel izin ile yurt dışından ülkeye uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları düşünülen kişileri telefon takibine aldı. Teknik takip sonrası zincirleme bir şekilde uyuşturucu maddeleri yurt dışından getiren şahısların konuştuğu kişiler de belirlendi. Şahısların konuştuğu kişilerin Edirne'de olduğunu belirleyen ekipler 3 aylık süren titiz çalışma ile operasyon düzenledi.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPANLARDAN 2'Sİ ADLİYE PERSONELİ ÇIKTI

Polis, teknik takip sonrası elde edilen dinlemelerle uyuşturucu maddeleri temin ederek Edirne'ye getiren emekli adliye personeli Fikri P. ve çalışan Mehmet Ç.'yi takibe aldı. Her iki şahsın da sürekli olarak yurt dışına günü birlik çıkışlarının fazla olması sonucu, yurt dışına çıkmasının illegal olduğunu ve maddi imkan anlamında gelirleri ile bunu karşılayamayacak durumda olmalarından şüphelenen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Yurt dışından aldıkları uyuşturucu maddeyi gerek araçları ile gerekse yaya olarak Kapıkule Sınır Kapısı'ndan geçiren birisi emekli diğeri memur statüsünde olan adliye personeline operasyon düzenleyen ekipler eldeki delillerle emekli adliye personeli Fikri P.'yi ve çalışan memur Mehmet Ç.'yi evlerinde gözaltına aldı.

Teknik takip ve izleme ile uyuşturucu sevkiyatını Bulgaristan üzerinden Edirne'ye getirerek sağlayan adliyeden emeli Fikri P. ve Mehmet Ç.'nin bir yer evinde uyuşturucu maddeleri sakladığı ve buradan Bahadır A. isimli şahsa teslim ederek iç piyasaya dağılmasının sağlandığı belirlendi.

Düzenlenen operasyonun ardından gözaltına alınarak emniyete götürülen 3 kişi buradaki ifadelerinin ardından haklarında hazırlanan evraklarla birlikte Edirne Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli, uyuşturucu madde temini ve ticareti yapmak suçlarından tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine gönderildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

cengiz:

YALAN HABER ARKADAŞLAR İTİBAR ETMEYİN M. Ç F. P B. A NIN SUÇU YOKTUR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title