Haberler

    Suç Örgütü Lideri Kürşad Yılmaz, Eski Polis Memuru Eşinden Boşandı

    Güncelleme:

    Halen Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan organize suç örgütü lideri hükümlüsü Kürşad Yılmaz'ın, eski polis memuru eşinden boşandığı ortaya çıktı.

    Halen Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan organize suç örgütü lideri hükümlüsü Kürşad Yılmaz, eski polis memuru eşinden boşandı. Anlaşmalı boşanma davasında, mahkemeye başvuran isim Tülay Çetin Yılmaz oldu. Mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Kalemi'nde polis memuru olarak görev yapan Tülay Çetin 22 yıl kadar önce 'organize suç örgütü kurmak' suçundan hükümlü Y. Kürşad Yılmaz ile evlendi. Halen Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Yılmaz'ın eşi Tülay Çetin Yılmaz, mahkemeye boşanma davası açtı.


    (Kürşad Yılmaz, cezaevi arkadaşı Ali Oymak ile Burdur Cezaevi'nden firar etmişti.)

    ANLAŞMALI BOŞANMA

    İstanbul 16. Aile Mahkemesi geçtiğimiz hafta kararını verdi. Çekişmeli boşanma davası olmadığı için mahkeme çiftin boşanmasına kısa sürede karar verdi. Davacı eşin, herhangi bir talebinin de olmadığı öğrenildi.


    (Tülay Çetin Yılmaz, firari eşi ile 1997 yılında Kalkan'dan Meis Adası'na gitmek isterken yakalanmıştı.)

    KASTELLİ'Yİ VURARAK 'İŞ'E BAŞLADI

    Yeraltı dünyasına, senet tahsilatı yaparak adım atan Kürşad Yılmaz, Banker Kastelli namlı Cevher Abidin Özden'in kurşunlanması olayı ile adından söz ettirdi. Yılmaz'ın adının karıştığı ilk büyük 'olay' ise, 31 Aralık 1992 gecesi Çakıl Gazinosu'nda öldürülen Osman Ayanoğlu cinayeti oldu. Adı, bir dizi cinayete karışan Yılmaz, cezaevi firarları ile de gündemde oldu. Yılmaz, halen Bolu F Tipi Cezaevinde.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    çetin yılmaz Burdur Bolu Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (13)

    roman polanski:

    Bunların yediği ekmek bile haram. Topunu füzeye bağlayıp bu dünyadan uzaklaştıracaksın. Mafyaymış. Toplumun sülükleri

    19
    12
    yanıtYanıtla
    hekkerili:

    vallah dogri sölirsin hemide öylebir balirsinki sıttım bilah dünmesinler geri

    yanıt9
    yanıt3
    kelebek:

    devedede boy var ama eşeğin ardından yürüyor

    yanıt7
    yanıt0
    aklımagelen:

    adam devletin polisiyle yatmış kalkmış.

    10
    18
    yanıtYanıtla
    devletin himayinde bir korkak:

    arkadaşlar buadam Afyon/bolvadin hapishanesine geldi kesinlikle mahkum değildi hastanenin bir odası buna verilmiş çarşıda pazarda hamamda gördüm. . bendeğil herkes gördü tanıdığı öğrenci arkadaşı asker arkadaşı bolvadinli olana sordun vallahi doğru. . hastanedede göstermelik bir gardiyan başını bekler görünürdü tamamen mahkum olduğu yalandır. . gardiyanlara sorduğumuzda bu adamı içişleri bakanlığı ve hakimler savcılar koruyor derdi. . kızmayın ama mahkeme sadece fakirler içindir bu adamda boy bosta yok

    23
    5
    yanıtYanıtla
    kelebek:

    devedede boy var ama eşeğin ardında yürüyor anlayana

    yanıt3
    yanıt3
    hastaende:

    kelebek sana yürüdü sanırım

    yanıt3
    yanıt0
    ali:

    evet Bolvadin de çok sefa sürmüş ve çok suç işlemş savcı ayağına gidiyormuş. araştırın neler çıkar

    yanıt3
    yanıt0
    CEMAL:

    suç örgütü lideriyle polis memuru evleniyor bu nasıl bir ülke hayret bişey

    22
    2
    yanıtYanıtla
    vatansever....:

    Bu kadın halen polis mi . . . eger ki öyleyse yazik şu teşkilata

    17
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title