Haberler

Ünlüleri ve Futbolcuları Hedef Alan Çeteye 7 İlde Ortak Operasyon

Güncelleme:

İstanbul'da aralarında şarkıcı Gökhan Tepe ile eski futbolcu İbrahim Üzülmez'inde bulunduğu onlarca araç çalan 25 kişilik oto hırsızlık çetesi çökertildi.

İstanbul'da aralarında şarkıcı Gökhan Tepe ile eski futbolcu İbrahim Üzülmez'inde bulunduğu onlarca araç çalan 25 kişilik oto hırsızlık çetesi 7 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla çökertildi.

6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından şebeke elemanlarının çaldıkları araçları bir süre kendi kullandıkları daha sonra Hatay iline götürerek Suriye'ye kaçırdıkları ortaya çıktı. Şüphelilerle birlikte 11 çalıntı araç ele geçirilirken, 32 ayrı olaydan suç dosyası hazırlandı.

ORGANİZE HIRSIZLIK ÇETESİ ORTAYA ÇIKARILDI

Asayiş şube müdürlüğü tarafından 6 ay önce oto hırsızlarına karşı başlatılan çalışmada savcılık talimatıyla teknik ve fiziki takip başlatıldı. Soruşturma sırasında şüphelilerin Ahmet D. adlı kişinin liderliğinde organize bir şekilde hırsızlık yaptıkları çaldıkları araçları Suriye'ye kaçırdıkları ortaya çıktı. Polis, takip sırasında şüphelileri kameralarla da takip etti. Bu takipler sırasında şarkıcı Gökhan Tepe'nin çalınan aracıyla çete lideri Ahmet D.'nin dolaştığı ortaya çıktı. Şebekenin çaldıkları lüks otomobilleri sahte ve evraklar yaparak önce Suriye sınırına götürdükleri daha sonra yurt dışına çıkardıkları belirlendi.

7 İLDE ORTAK OPERASYON YAPILDI

Oto hırsızlık Büro Amirliği tarafından gerekli işlemlerinin tamamlanması ve delillerin toplanmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. İstanbul'un Silivri, Büyükçekmece, Ümraniye, Eyüp, Üsküdar, Beşiktaş, Çekmeköy,, Avcılar, Sancaktepe, Gaziosmanpaşa, Esenler, ilçelerinde ve Kocaeli, Sakarya, Diyarbakır, Eskişehir, Tekirdağ, Hatay illerinde onlarca adrese eş zamanlı olarak baskın yapıldı. Baskınlarda 11 çalıntı otomobil ile birlikte, sahte belge yapımında kullanılan belgeler, sahte sürücü belgeleri, sahte kimlik kartları ele geçirildi.

ŞARKICI GÖKHAN TEPE NİN ARACINA ÇETE LİDERİ BİNİYORMUŞ

Şebekenin mağdurları arasında eski futbolcu İbrahim Üzülmez'in cipi ile şarkıcı Gökhan Tepe'nin lüks otomobili de ele geçirildi. İbrahim Üzülmez'e ait cipin Suriye sınırdan kaçırılmak üzereyken son anda bir çiftlik evinde bulunduğu öğrenildi. Şebeke lideri Ahmet D.'nin kullandığı şarkıcı Gökhan Tepe'nin lüks aracının da çete liderinin evinin önünde ele geçirildiği belirtildi.

20 KİŞİ ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Poliste işlemleri tamamlanan şüphelilerin 5'i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Aralarında çete lideri Ahmet D.'ninde bulunduğu 20 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Üzülmez Gökhan Tepe İstanbul Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

cristhnoth:

ibrahim üzülmezi de bu ülke de adam yerine koyuyorlar ya adi adamlar bunlar

0
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU İNSAN:

ben olsam çalınan ve hırsızların bindiği bir arabaya asla binmem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title