Haberler

Organik Gıdaları Mardin ile Buluşturdu

Mardin'de bir işletmeci, Türkiye'nin farklı noktalarında üretilen organik gıdaların sunulacağı kahvaltı salonu açtı.

Mardin'de bir işletmeci, Türkiye'nin farklı noktalarında üretilen organik gıdaların sunulacağı kahvaltı salonu açtı.

Mardin- Diyarbakır karayolunda törenle hizmete açılan kahvaltı salonunun işletmecisi Seher Çelebioğlu, yaptığı konuşmada, Türkiye'de farklı yörelerde üretilen organik gıdaları Mardin halkının hizmetine sunduklarını söyledi.

Vatandaşlara aile ortamında organik ürünlerle kahvaltı yapma ve keyifli vakit geçirme imkanı sağladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çelebioğlu, "Kaşar ve peynir çeşitlerini Kars'tan, oltu peynir ile balı Van'dan, zeytin ve zeytin yağı çeşitlerini Balıkesir'den, ceviz reçelini İskenderun'dan, sucuk çeşitleri Afyon'dan getirttik. Kahvaltımız Mardin'de özenle hazırlanan kavurma, kaymak, reçel ve yoğurt çeşitleri servis edilmekte. Bu çeşitlerle misafirlerimize yakışır bir ortam hazırladığımızı düşünüyorum" dedi.

Açılışa, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Gergin ve davetliler katıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Türkiye Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title