Haberler

Organik Bal Üretimi Projesi' Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’da yürütülen ‘Organik Bal Üretimi Projesi’nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Adıyaman'da yürütülen 'Organik Bal Üretimi Projesi'nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya GAP Organik Tarım Birimi, İpekyolu Kalkınma Ajansı temsilcileri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan, İl Müdür Yardımcıları Mahmut Nedim Baybatmaz, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Vekili Mehmet Kaygusuz ve Arıcılık Birimi Personeli Veteriner Hekim Mahmut Hakan Baybatmaz, Ziraat Mühendisi Mahmut Elmas ve projeden faydalanan yetiştiriciler katıldı.

Adıyaman arıcılığının daha da ileri götürülmesi için hem mevcut projenin sonuçları, hem de daha sonra yapılacak projelerin mahiyetleri üzerinde konuşulup kararlar alındı. GAP Organik Tarım Birimi ve İpekyolu Kalkınma Ajansı temsilcileri Adıyaman'da yürütülen projelerin sonuçlarının oldukça olumlu olduğunu, Müdürlüğün bu ve diğer projelere gösterdiği olumlu katkıları ile birçok projeyle Adıyaman'a katkı sağlanabileceği belirtildi.

' Adıyaman İlinde Organik Bal Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesine' Haziran 2015'te Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arıcılık Birimi tarafından başlatıldı. Proje kapsamında canlı ve cansız materyallerin ihale ile alım işlemleri Haziran 2016'da tamamlandı.

Prof. Dr. Muhsin Doğaroğlu'nun katılımı ile 26 Ekim 2015 tarihinde il genelindeki tüm arıcılarımızın katılımları sağlanarak arıcılık semineri düzenlendi. Proje kapsamında Kasım 2015 de 1050 adet organik arısız kovan dağıtımı ile Nisan-Mayıs 2016 tarihinde 1050 adet ana arı, 1050 kilo temel petek, 280 kutu organik ilacı dağıtımı yapıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kaygusuz Mahmut Nedim İpekyolu Adıyaman Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title