Haberler

Oregon Scientific Türkiye'de

Dünyanın öncü akıllı yaşam markası Oregon Scientific, Neotech işbirliği ile Türkiye'de!

1989 yılında ABD'nin Portland şehrinde kurulan Oregon Scientific, tüketicilerin ev ve iş ortamlarını daha kaliteli kılacak Akıllı Yaşam konseptli ürünler geliştiriyor. Ürünlerini dünyada 16 ülkede kendi ofisleri ve toplam 35 ülkede dağıtım ortakları kanalıyla tüketicilere ulaştıran Oregon Scientific, insanların gelişimine ve refahına katkıda bulunan yeniliklerini Türkiye pazarına Neotech işbirliği ile sunuyor!

Son kullanıcılara yönelik olarak üretilen yeni teknolojileri en uygun koşullarla tüketici ile buluşturmayı hedefleyen Neotech, Türkiye'de dağıtımını üstlendiği markalara bir yenisini daha ekledi. Neotech ve Oregon Scientific işbirliği sayesinde Oregon Scientific imzalı akıllı yaşam konseptli ürünler, Türkiye pazarında Neotech güvencesiyle yer alacak.

Neotech'in Türkiye genelinde dağıtımını yapacağı Oregon Scientific ürünleri arasında elektronik saatler, hava tahmin cihazları, hava temizleyiciler, sağlıklı yaşam ürünleri, hobi ve eğlence ürünleri yer alıyor. Neotech ile Türkiye, Oregon Scientific ürünlerinin satıldığı dünyadaki 35 ülkeden biri oldu.

Oregon Scientific ile Akıllı Yaşam

Bir yaşam biçimi sunan Oregon Scientific ürünleri, evleri ve ofisleri güzelleştirmekten daha fazlasını yapma iddiası taşıyor. Marka; gerek daha uygun çalışma ve yaşama alanlarının yaratılmasını sağlayarak, gerekse kişisel sağlık ve bakım ürünleri sunarak, tüketicilerine kişisel hedeflerinin peşinden gitmeleri için destek oluyor.

Oregon Scientific, günlük hayattan özel yaşama, çevre düzenlemesinden eğlenceye dek aklınıza gelebilecek birçok alanda pratik çözümler sunuyor. Örneğin saat ve hava tahmini koleksiyonu ile kullanıcılarını dünyayı öngörmeye davet ederken, tatsız sürprizleri önleyerek yaşamı kolaylaştırıyor. Kişisel alanda ise günlük hayatın koşturmacasında fiziksel ve duygusal sağlığına özen gösteremeyenler için günün her saatine uygun sağlık, güzellik ve bakım ürünleri sunuyor. Kişisel masaj aletleri sayesinde günün yorgunluğunu atıp kendinizi şımartmanıza imkan tanıyor.

Yerkürenin geleceğinin bizimle ve sağlığımızla doğrudan ilişkili olduğuna inanan Oregon Scientific, +ECO enerji tasarruflu ürün grubuyla dünyanın değerli enerji kaynaklarını korumaya yardımcı olurken, hava temizleme grubu ile de soluduğumuz havanın kalitesini artırmayı sağlıyor.

Sürekli hareket halinde olmayı seven spor ve doğa tutkunları da aradıkları yeni araçları Oregon Scientific ürünleri arasında buluyorlar. Aksiyon kamera, outdoor saat ve pedometre ürünleri ile Oregon, hobilerinizi daha da keyifli hale getiriyor. Hobi ve eğlence ürünleri ile hem kişisel sağlık hedefleri belirlenebiliyor; hem de ister su altında isterse doğada kullanıcının performansı kolaylıkla takip edilebiliyor.

Müşterilerinin günlük yaşamlarına farklılık katarak küresel yaşam tarzında öncü marka olmayı hedefleyen Oregon Scientific'in yenilik, hassasiyet ve tutku ile üretilen ürünleri; Türkiye'de Neotech tarafından dağıtılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title