Haberler

Ordusporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da 10 futbolcu, sağlık kontrolünden geçti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da 10 futbolcu, sağlık kontrolünden geçti.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan mor-beyazlı takımda, futbolcular Emre Aygün, Volkan Koçaloğlu, Yusuf Kurtuluş, Emrullah Kokoç, Ali Güzeldal, Ziya Alkurt, Valeri Fomichev, Landel, Hüseyin Kuday ve Alişan Şeker'e Özel Umut Hastanesi'nde sağlık kontrolü yapıldı.

Oyuncuların kan tetkikleri gerçekleştirildi, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından akciğer ve kardiyoloji testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolleri sona erdi.

Efor testine de tabi tutulan futbolcular yaklaşık 2 saat kaldıkları hastaneden ayrıldı.

Orduspor'da sağlık kontrollerinin yarın da süreceği öğrenildi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Hüseyin Kuday, geçen yıl şanssız bir şekilde sakatlık geçirdiğini belirterek, "Sakatlığım tamamen düzeldi. Yeni sezon çalışmalarımızı da tüm hızıyla sürdürüyoruz. İnşallah bu sezon takımıma daha fazla fayda sağlarım diye düşünüyorum. Hocamız şans verdiği taktirde elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Ziya Alkurt da yeni sezon hazırlıklarının güzel başladığını ifade ederek, "Gün geçtikte çalışmalarımız her ne kadar ağırlaşsa da biz halimizden memnunuz" dedi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Volkan Koçaloğlu Emrullah Kokoç Emre Aygün Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title