Haberler

Ordusporlu Futbolcular Galibiyete Odaklandı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, 29 Eylül Pazartesi deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi Elazığspor maçını değerlendiren mor-beyazlı ekibin defans oyuncularından Ufukhan Bayraktar, Orduspor'un, Elazığspor karşılaşmasından ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirterek, "Zor durumlarla karşı karşıyayız ancak Elazığspor maçında 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Kayserispor maçında yediği kırmızı kart ve takımının son halini değerlendiren başarılı defans oyuncusu Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zor durumlarla karşı karşıyayız. Bir nebze olsun rahatlasak bile içinde olduğumuz durum sıkıntılı. Ama bunların üstesinden geleceğiz başarılı olmamız için bunların üstesinden gelmemiz gerekiyor. Biz oraya galibiyet için gideceğiz, üst sıralara tırmanmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Çok şükür Emre ve Mutumba dışında sakatlığımız yok. Benim bir tezim vardı lige nasıl başlarsanız öyle gider diye, ilk maçta yenildik ama içinde olduğumuz durumu herkes biliyor. Transfer yasağımız vardı, genç oyuncularla sahaya çıktık. Ama zararın neresinden dönerseniz kardır. En azından bir maçı aldık 3 puanımız var. Ben diğer 2 maçı kaza olarak görüyorum. Bu maçla birlikte çıkışımızı yapmış olacağız."

ALKURT: "BU YIL ÇİFT HANELERE ÇIKMAK İSTİYORUM"

Elazığ'ın zor bir deplasman olduğunu belirten Ordusporlu Ziya Alkurt, her ne olursa olsun Elazığ'dan puan ve puanlarla dönmek istediklerini vurguladı. Türkiye Kupası maçında taraftarların kendisine yaptığı eleştirileri ve bu yılki hedeflerinin altını çizen Orduspor'un gole en yakın ismi Alkurt, "Taraftarımız başarıya göre bağırıyor. Sonuçta bizim taraftarımız bizi eleştirecek ama bizim taraftarımız bize küfür etmesin. Genel olarak taraftarlarımız çok iyi ama bazı taraftarlar var ki ne kadar iyi olursan ol onlar yine konuşacaklardır. Geçen yılki kadar koşmuyorum. Bu yıl daha fazla sorumluluk alıyorum. İnşallah ilerleyen günlerde daha da iyi olacağıma inanıyorum. Gol anlamında kafamda bir hedef yok, puan kazandığımız sürece ben gol atmasam da olur. Ama çift haneli rakamlara da ulaşmak istiyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ufukhan Bayraktar Elazığspor Orduspor Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title