Haberler

Orduspor Yönetimi, Kötü Gidişatı Değerlendirecek

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, takımda ciddi yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Oyuncularla, teknik heyetle bir değerlendirme yaparak nerede ne yanlış varsa düzelteceğiz" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ligdeki kötü gidişatını teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek masaya yatıracaklarını söyledi.

Kısa süre içerisinde bir kanaate varacaklarına inandığını ifade eden Türkmen, bu sürede oyuncu ve teknik heyetle değerlendirme yapacaklarını kaydetti.

Türkmen, kısa zamanda kanaate varacaklarını dile getirerek, "Nerede ne yanlış varsa ondan sonra düzelteceğiz. Teknik heyetten 'neden takım oynamıyor' diye rapor isteyeceğiz. Oyuncularla da konuşacağız. Çünkü biz ciddi yatırımla iyi bir takım bir araya getirdiğimizi düşünüyoruz. Söz konusu durum oyuncu kaynaklı da teknik heyetten kaynaklı da olabilir. Onun için önce bir teşhisi yapalım, daha sonra tedavisi kolay" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA / Spor

Nedim Türkmen Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title