Haberler

Orduspor'un Maç Primi Taraftardan

Orduspor taraftar gruplarının önerdiği ve Orduspor Yönetim Kurulu’nun ortaklaşa aldığı kararla, Menemen Belediyespor maçından elde edilecek bilet geliri maç sonrası futbolculara ödenecek.

Orduspor taraftar gruplarının önerdiği ve Orduspor Yönetim Kurulu'nun ortaklaşa aldığı kararla, Menemen Belediyespor maçından elde edilecek bilet geliri maç sonrası futbolculara ödenecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor'da, Menemen Belediyespor maçı öncesi taraftarlardan destek çağrısı geldi. Orduspor taraftar grubu liderleri Zeki Altunbaş, Zafer Çetinkaya, Şenol Özcan ve Murat Aydın 19 Eylül Stadyumu'nda basın açıklaması yaptı. Tribün liderleri, 'Tribünler Gitmesin Orduspor Bitmesin' kampanyası ile maçtan elde edilecek bilet gelirini maç sonrası taraftarlar vasıtası ile futbolculara verileceğini açıkladı.

KIR: "TARAFTARLARIMIZ ZOR GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA OLUYOR"

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kır, "Taraftar grubu liderleri arkadaşlarımızın yönetim kurulumuza talepleri oldu. Kendileri, Menemen Belediyespor müsabakasında tüm tribünlerde bilet fiyatlarının 5 TL olmasını istediler. Buradan toplanacak parayı da futbolcu kardeşlerimize kendileri verecekleri yönünde istekte bulundular ve biz de yönetim kurulu olarak bu düşünceyi yerinde bulduk ve kabul ettik. Bu zor günlerde bu düşünce ve fikirle bize gelen büyük Orduspor taraftarını canı yürekten kutluyorum. Pazar günü herkesi karınca kararınca Orduspor'a destek olmaya ve maça bekliyorum. İnşallah Menemen maçında da galip geliriz ve toplanan paraları taraftarlarımız vasıtası ile futbolcularımıza veririz" dedi.

SPONSOR TARAFTAR OLACAK

Orduspor taraftarının her zaman takımının yanında olduğunu belirten tribün liderlerinden Zafer Çetinkaya, bu maçta sponsorun taraftar olduğunu ve bilet için verilen paraların direkt futbolculara aktarılacağını söyledi. Tribün liderlerinden bir diğer isim Zeki Altunbaş ise futbolcuların Orduspor için elinden geleni yaptığını bazılarının da üniversite okuduğunu belirterek maddi ihtiyaçları olduğunun altını çizdi. Orduspor taraftarının hala takımını sevdiğini ifade eden Altunbaş, tüm taraftarları maça davet etti. Taraftar grubu liderlerinden Murat Aydın da yapılan organizasyonun taraftarlar tarafından olumlu karşılandığını yalnızca yakın çevredekilerin değil 19 ilçenin tamamının maça gelmesi gerektiğini aktardı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menemen Belediyespor Çetinkaya Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title