Haberler

Orduspor Teknik Direktörü: Hedef Süper Lig

Güncelleme:

Orduspor Teknik Direktörü Sözeri, berabere kaldıkları Samsunspor maçını değerlendirirken, "Kalan 3 maçımızı da kazanacağız. Hedefimiz Süper Lig" dedi.

Orduspor teknik direktörü Erkan Sözeri, berabere kaldıkları Samsunspor maçını değerlendirirken, "Kalan 3 maçımızı da kazanacağız. Hedefimiz Süper Lig" dedi.

PTT 1'inci Lig'de kolay maç olmadığını, Karşıyaka'nın maçın 8'inci dakikasında 10 kişi kalmasına rağmen sahadan galibiyetle ayrıldığını hatırlatan Erkan Sözeri, şunları söyledi:

"Karşıyaka takımı 10 kişi kalıp neticede galibiyet alabiliyorsa bu ligin şakası yok. Hiçbir maçta dışarıda kazanılmıyor sahada kazanılıyor. Sonuçta diğer sonuçlara bakıldığı zaman Samsunspor maçında aldığımız 1 puanı da önemsiyoruz. Sonuçta 3 maç var. 3 maçı kazandığımız takdirde Süper Lige çıkan diğer takım biz olacağız. Dolayısıyla biz hedefimize devam ediyoruz."

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçını da kazanacaklarını iddia eden Erkan Sözeri, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hiçbir maçın kolay olmadığını biliyoruz. Bucaspor maçına iyi bir şekilde hazırlanıp galibiyetle dönmeyi amaçlıyoruz. Samsunspor'dan kazanılan 1 puan bizim için teselli oldu. Son 3 maç kaldı, herşey bizim elimizde. Geçen haftaya bakılırsa bizim elimizde değildi. Ama şu an bizim elimizde. Bunu değerlendirip Süper Lig'e çıkacağız. Bu stresi sonuna kadar yaşayacağız. Çok emek sarfettik. Bu emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Bunun için de bu maçları kazanmak gerekir." - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsunspor Karşıyaka Bucaspor Orduspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title