Haberler

    Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz'dan Çok Sert Tepki

    Güncelleme:

    Orduspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, Kayserispor'a yenildikleri maç sonrası oldukça sert ifadelerde bulunarak takımda yaşanan sorunlara dikkat çekti.

    PTT 1. Lig'de sahasında Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Orduspor'da, teknik direktör Fikret Yılmaz, "Orduspor'u Kayserispor yenmedi, kimse kusura bakmasın. Orduspor'u lisansları hangi şahıslar çıkaramadıysa onlar mağlup ettirdi" dedi.

    Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri açısından maçın bir yorumu olmadığını söyledi.

    Önemli olanın sahaya çıkarak Orduspor'u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Yılmaz, "Biz sahaya çıkarak üzerimize düşen görevi yaptık. Bundan sonra da Ordu eşrafının yarın transferi açma konusunda üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Bunun yanında Kayserispor'u tebrik ediyorum. Rakibimizin gücü ortada. Oyuncularım buna rağmen çıktılar ve aslanlar gibi mücadele ettiler. Dediğimiz gibi bizim açımızdan maçın sonucunun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

    Yılmaz, transferin açılacağına inandığını belirterek, "Gelişmeleri hep birlikte takip edeceğiz ama ben transferin açılacağına inanıyorum. İnşallah açılır. Yani bugün Orduspor'u Kayserispor yenmedi, kimse kusura bakmasın. Orduspor'u lisansları hangi şahıslar çıkaramadıysa, onlar mağlup ettirdi. Atak yapacak oyuncumuz yok, genç oyuncular var. Giren oyuncu tecrübesizlikten dolayı kırmızı kart gördü. Forvet oyuncusu yok. Yorumu artık sizlere bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Yılmaz Kayserispor Orduspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title