Haberler

Orduspor - Samsunspor maçının ardından -

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor ile golsüz berabere kalan Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Maçı kazanmak için özellikle ilk yarıda pozisyonlar bulduk ama maalesef gol yapamayınca ortaya bu sonuç çıktı" dedi.

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor ile golsüz berabere kalan Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Maçı kazanmak için özellikle ilk yarıda pozisyonlar bulduk ama maalesef gol yapamayınca ortaya bu sonuç çıktı" dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşma öncesi bazı çevrelerce Samsunspor ile Orduspor dostluğu vurgulanarak maçın kolay geçeceği yönünde yorumlar yapıldığını söyledi.

Bu yorumların doğru olmadığını Samsunspor'un oyun karakterini ortaya koyarak gösterdiğini ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Sonuçta görüldü ki dostluk kazandı ancak Süper Lig yarışında var olan bir takım olarak bizim maçı kazanmamız çok önem arz ediyordu. O anlamda da maçı kazanmak için özellikle ilk yarıda pozisyonlar bulduk ama maalesef gol yapamayınca ortaya bu sonuç çıktı. Çünkü oyuncularımız ister istemez bir gerginlik yaşıyorlar. Çok doğaldır bu. Ben her defasında ligde kolay maç olmadığını söyledim. Karşıyaka takımı benim aldığım bilgiye göre 8. dakikada 10 kişi kalarak rakibi karşısında net bir galibiyet alabiliyor. Bu sonuç bu ligin şakası olmadığını bize gösteriyor. Maçlar dışarıda değil sahada kazanılıyor. Genel anlamda diğer sonuçlara baktığımızda 1 puanı da önemsiyoruz."

- Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise ilk 2 için şanslarının az olduğunu maçtan önce oyuncularıyla paylaştığını dile getirdi.

Buna rağmen matematiksel olarak şansları olduğunu da aralarında konuştuklarını vurgulayan Kalpar, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor yenilebilir, Ankaraspor puan kaybedebilir, bunları da göz önünde bulundurarak maça çıktık. İkinci olarak ise ilk 6'ya kalabilmek için en azından buradan iyi sonuçla ayrılmamız gerekiyordu. Ne olursa olsun, buradan mağlup dönmüş olsaydık Karşıyaka maçı garantisi yok, arkasından biz Manisa'ya gideceğiz, garantisi yok. Geriye sadece bir Kahramanmaraşspor maçı kalıyor. Onun için ilk 6'yı garantilemek adına buradan iyi sonuçla dönmemiz gerekiyordu. Gerçekten de iyi mücadele oldu. Bakıldığında ikinci yarıda yakaladığımız net pozisyonlarını gole çevirseydik inanıyorum ki buradan galibiyetle ayrılabilirdik."

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Kalpar Samsunspor Karşıyaka Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title